• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
 "Her mahalleye bir sosyal tesis ve taziye evi yapacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Şahinbey ilçesi Yukarıbayır Mahallesine yaptırılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, her mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedeflediklerini söyledi.

Mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek bir sosyal tesis ve taziye evi inşaa ettiklerini belirten Tahmazoğlu, "Her mahallemize bir sosyal tesis çercevesinde  Yukarıbayır Mahallemize sosyal tesis ve taziye evi inşaatımız başladı. Burayı da yakın bir zaman içerisinde tamamlayacağız. Burada boş alan olmaması nedeniyle sosyal tesisi, taziye evi yapım çalışmalarımız geçikti. Maalesef bu mahallemizde sosyal donatı, park ve okul alanı bırakılmamıştı. Yukarıbayır Mahallesi bizim için çok önem taşıyan mahallelerimizden birisi, biz de bu çerçevede evleri kamulaştırıp yıkarak sosyal tesis için alan açtık. Sosyal tesisi inşaatına başladık. Birkaç ay içerisinde de vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Sosyal tesisimizin Yukarıbayır Mahallemize ve Şahinbey'imize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yukarıbayır Mahalle Muhtarı Hacı Yıldız da uzun süredir mahalleye sosyal tesis yapılmasının özlemini çektiklerini belirterek, mahallelerine yaptırılacak sosyal tesisi ve taziye evinin yapımında emeği geçen Şahinbey Belediyesine teşekkür etti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir