• DOLAR 32.506
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2427.81
  • ...
"Damla Projesi" kapsamında 40 kişilik öğrenci kafilesi Batman'a geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Batman'a gelen 40 üniversite öğrencisi Batman Valiliğini ziyaret ettiler.

Valilik toplantı salonunda, Türkiye'nin farklı üniversitelerinde eğitim gören yerli ve yabancı öğrencilerin oluşturduğu 40 kişilik ekiple bir araya gelen Vali Vekili Mekan Çeviren, üniversiteli gençlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında gençlere; Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Damla Projesi Koordinatörü de eşlik etti.

Zengin tarihi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmış petrol kenti Batman'da üniversiteli öğrencileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Vali Vekili Çeviren, "Batman'da, Anadolu insanının samimiyetini ve sıcaklığını göreceksiniz. Türkiye'nin farklı kentlerinden gelip, böyle anlamlı bir projede gönüllük esasına göre görev almanız ve Batman ile gönül köprüsü kurmanız bizleri mutlu etti." diye konuştu.

Ziyaret, öğrenciler tarafından projenin amacına ilişkin değerlendirmeleriyle son erdi.

Proje kapsamında, üniversite öğrencilerinin sevgi evi, çocuk evleri, köy ziyaretleri gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirecekleri belirtildi. (Mehmet Salih Akgül - İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir