• DOLAR 32.557
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2428.535
  • ...
"Kur`an-ı Kerim öğrenmek huzur veriyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te yaz Kur'an kursları kapsamında açılan kurslarda çocuklar kendileri için açılan sınıflarda Kur'an-ı Kerim'i eğitimi alırken, yaşları 60 ila 70 arasında değişen yaşlı kadınlarda kendileri için açılan sınıflarda Kur'an-ı Kerim eğitimi alıyorlar.

Kur'an-ı Kerim öğrenmenin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren yaşlı kadınlar, her yaştan insanın azmettiği zaman Kur'an-ı Kerim'i öğrenilebileceğini ve Kur'an öğrenmenin yaşının olmadığını söyledi.

Kur'an kursuna katılan yaşlı kadınlar, Kur'an-ı Kerim dersi aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını ve Kur'an okudukça huzur bulduklarını belirterek, "Hocamız sağ olsun, bize en iyi şekilde Kur'an-ı Kerim'i öğretiyor. Çocuklarımız, gelinlerimiz ve kızlarımız da sosyal tesise gelerek çeşitli kurslardan faydalanıp zamanlarını öğrenerek geçiriyorlar. Biz de Kur'an-ı Kerim öğreniyoruz. Çocukluğumuzdan bu yana hep Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek istedik, ama olmadı. İnşallah burada açılan bu kursun sayesinde biz Kur'an-ı Kerim'i öğreneceğiz." dediler.

Çocuklar ise yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek geçirdiklerini söylediler.

 "Kur'an-ı Kerim öğrenmek mutlu ediyor"

Kuran-ı Kerim öğrenmeye gelen çocuklar ise, "Okullar kapandığından dolayı sosyal tesise gelerek, Kur'an-ı Kerim öğreniyoruz. Buradaki ilgi ve alakadan oldukça memnunuz. Kur'an-ı Kerim öğrenmek mutlu ediyor. Bu tesisi açan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederiz." diye konuştular. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir