• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2325.42
  • ...
Artuklu kırsalında yol yapım çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'ün talimatıyla başlatılan Güneyli Mahallesi'ndeki parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Belediye çalışanlarına soğuk su, ayran ve çay ikramında bulunan Güneyli Mahallesi sakinleri, uzun yıllardır belediye hizmetlerinin mahallelerine ulaşmadığını, yıllar sonra belediye hizmetlerinin köylerine ulaşmasının kendilerini sevindirdiğini, yüzlerini güldürdüğünü bundan dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

 Yol çalışmalarında kısa zamanda çok yol kat ettiklerini ifade eden Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, "Kırsal Mahallelerimize yapmış olduğumuz yol yatırımları hızla sürüyor. Birçok mahallemiz yaz aylarının tozu, kış aylarının çamurundan kurtularak kaliteli yol rahatlığına kavuşturuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güneyli Mahallemiz de ilçe merkezimize uzak konumda bulunan kırsal mahalle olarak adlandırdığımız diğer mahallelerimiz gibi yapılmayan yol çilesini uzun yıllar çekmiş bir mahallemizdendi. Ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde yol çalışmalarında artık sona yaklaştıklarını görüyoruz. Kısa süre içerisinde tamamlayacağımız yol çalışmalarından sonra mahalle Güneyli Mahallesi sakinlerimiz rahat bir nefes almış olacaklar. Şimdiden hayırlı olsun." dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir