• DOLAR 32.443
  • EURO 35.668
  • ALTIN 2323.14
  • ...
13 yaşındaki Halil`den 2 gündür haber alınamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gündemden bir türlü düşmeyen çocuk kayıplarına bir yenisi eklendi. 2 gün önce evinden çıkan 13 yaşındaki Halil Öncel'den bir daha haber alamayan ailesi, polise başvurarak çocuklarının kaybolduğunu belirterek ve bulunmasını talep ettiler.

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde ikamet eden Öncel ailesinin 13 yaşındaki oğulları Halil Öncel, 2 gün önce Pazar günü evinden çıktı ve bir daha geri dönmedi.

O günden bu yana kendisinden haber alınamayan Halil'e bir türlü ulaşamadıklarını belirten baba Mehmet Emin Öncel, "Sanki yer yarıldı içine girdi. Yetkililere rica ediyorum çocuğumu bulsunlar." dedi.

Çocuğunun kayıp haberini Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildiren aile sakinleri, kayıp olan çocuklarını sağ salim bulunması için dua ediyorlar.

Konuyla ilgili olarak İLKHA'ya açıklamalarda bulunan acılı baba, çocuğundan 2 gündür haber alamadığını belirterek şunları söyledi:

"13 yaşındaki oğlum Halil, Pazar günü sabah evden çıktı. Önceleri sanayide iş bulacağını bana söylediği için fazla önemsemedik. Ancak bugün gidişinin 3'üncü günü oldu. Her yere haber saldık, emniyete kayıp ilanı verdik, yok yok, yok... Sanki yer yarıldı içine girdi. Ben yetkililerden bir an önce çocuğumun bulunmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Gözü yaşlı baba, çocuğunu bulanların Allah rızası için (0 542 540 38 87 - 0 544 506 34 50) numaralı telefonları arayarak haber vermelerini veya Emniyet Müdürlüğüne bildirmelerini istedi.

Abisinin evden çıktığında 'hastayım' dediğini ve karnının ağrıdığını söylediğini belirten Feride Öncel (11) ise gözyaşları ve hıçkırıklar içerisinde, "Abim günlerdir eve gelmiyor. Onun bulunmasını istiyorum." dedi.   (İbrahim Yılmaz - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir