• DOLAR 32.558
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2435.41
  • ...
Çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'te, iki katlı harabe bir evin üst katında çalı-çırpıların ateş alması sonucu çıkan yangın, çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Mahalle halkını korkutan yangın, Doğan Mahallesi Mithat Öktüren Caddesi 1201. Sokak'ta bulunan metruk bir binanın üst katında meydana geldi.

Yangını fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evin üst katında gittikçe alev alan yangına zamanında müdahalede bulunarak, yangının diğer evlere sıçramasını önledi.

Yangın mahallinde açıklamada bulunan İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz, metruk binada bulunan çalı-çırpının birileri tarafından ateşe verilmesi sonucu yangının çıktığını ve çevrede bulunan binalara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldüğünü söyledi.

Yılmaz, metruk binanın yıkılması ile ilgili, mahallelinin belediyeye dilekçe vermesi durumunda metruk binanın derhal yıkılacağını da sözlerine ekledi.

Metruk binada bulunan çalı-çırpının, komşular tarafından yakılan tandırdan çıkan bir kıvılcımla tutuştuğu iddiası, mahalleli arasında kısa süreli bir kargaşaya neden oldu.

Yangında herhangi can ve mal kaybının olmaması çevredeki vatandaşları da sevindirdi. (Murat Orhan-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir