• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
Diyaliz hastasının yol çilesi bitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ'ın Sivrice ilçesi Bekçitepe köyü Çimen mezrasında ikamet eden diyaliz hastası Ahmet Kılınç, tedavi için 1 kilometrelik yolu haftada üç defa hayvan sırtında yol almak zorunda kalıyordu. Diyaliz Merkezi aracının yol olmadığı için ulaşamadığı Kılınc'ın evine yeni yol açıldı. Açılan yolla Kılınc'ın mağduriyetleri giderilmiş oldu.

Bekçitepe Köyü Muhtarı Hüseyin Vural, durumu Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a bir dilekçeyle bildirdi. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın talimatı ile İl Özel İdaresi ekipleri, Kılınc'ın yaşadığı sıkıntıları sona erdirmek için çalışmalara başladı. Özel İdare ekipleri yolu olmayan 4 haneli mezraya yeni yol yaparak Ahmet Kılınc'ın sorununu giderdi.

Yapılan çalışma hakkında konuşan Bekçitepe köyü Muhtarı Hüseyin Vural, yıllardır devam eden sorunun çözüme kavuşturulduğunu belirterek sorunun çözümünü sağlayan Vali Çetin Oktay Kaldırım ile İl Özel İdaresi yetkililerine teşekkür etti.
Dört yıldır diyaliz tedavisi olmak için zorlu bir yolculuk yapan Ahmet Kılınç ise yeni yol açılmasından ve diyaliz merkezinin aracının evine kadar gelecek olmasından memnun olduğunu kaydetti. (Murat Polat- İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir