• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
 15 Temmuz demokrasinin değil, Müslüman halkın zaferidir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan Hak ve Özgürlükler Platformu Sözcüsü Feyzi Aydın, 15 Temmuz zaferinin, demokrasinin değil, Müslüman halkın zaferi olduğunu söyledi.

ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla İLKHA'ya açıklamalarda bulunan Hak ve Özgürlükler Platformu Sözcüsü Feyzi Aydın, 15 Temmuz darbe kalkışmasının bertaraf edilmesinin Müslüman halkın zaferi olduğunu söyledi.

Müslüman Türkiye halkının 15 Temmuz'da destan yazdığını belirten Aydın, "Kürdüyle, Türküyle, Arabıyla bütün bir halk tankların altında ezilme pahasına, kurşunlara hedef olma pahasına sokaklara, caddelere dökülüp destan yazdı. İslam ümmeti için, Müslüman halklar için, mazlumlar için bir onur kaynağı oldu. Bir direniş ve özgürlük sembolü oldu. Bu darbe teşebbüsü şunu gösterdi ki eğer bir halk vahdet içinde, kararlılıkla hareket ederse cesurca göğsünü kurşunlara siper edip tank paletleri altında ezilmeyi göze alırsa hiçbir şeytani güç o halkın sırtını yere getiremez. Bu şeytani güç Amerika olsa bile. Bu şeytani gücün binlerce generali, subayı, uçağı, tankı, topu olsa bile..." dedi.

"Halk darbecileri durdurdu"

"Müslümanlar vahdet içinde hareket etmeleri durumunda dünyanın en büyük şeytani güçlerini dahi durdurabileceklerini 15 Temmuz akşamı ispatladı" diyen Aydın, "Ülkelerine, dinlerine, namuslarına, izzetlerine sahip çıkmak için sokaklara dökülen şerefli Türkiye halkı, dünyanın en büyük şeytani gücünün kuklaları vasıtasıyla tezgâhladığı darbeye dur dedi. Halk, darbecileri güçlü bir darbe indirdi ve onları durdurdu. Amerika'nın paralı kuklaları, büyük şeytana güvenen zavallı satılmışlar, İncirlik'te tezgâhlanan darbenin başarı şansının yüzde yüz olduğundan emin olan halk düşmanları, Müslüman Türkiye halkının eski halk olmadığını bilemediler. Halkın duvarına çarpan bu alçaklar, tarihlerinin en büyük yenilgisini tattı." ifadelerini kulandı.

"Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostunun olmadığını anlayalım"

15 Temmuz'da vahdetin, kardeşliğin galip geldiğini söyleyen Aydın, "Bu darbe girişiminin ve karşısında duran Müslüman halkın destansı direnişinin bize söyleyeceği çok şeyleri olmalı. Her şeyden önce vahdetin, birliğin, kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu, izzet ve kurtuluşun tüm Müslümanların vahdetinden geçtiğini öğrendik. Türkiye'deki tüm İslami kesimlerin, tüm dindar halkın birlikteliği olmasaydı, Amerikan uşağı darbecilerin karşısında duramazdık. Öyleyse birbirimizin değerini bilelim. Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostunun olmadığını anlayalım. Hangi milletten, mezhepten, parti ve cemaatten olursa olsun tüm Müslümanların birbirine muhtaç olduğunu, şeytani güçleri dize getirecek şeyin Müslümanların vahdeti olduğunu unutmayalım. Bu darbe girişimi bize öğretti ki; varlığımızın, kazanımlarımızın, özgürlük ve izzetimizin, namus ve geleceğimizin İslam düşmanlarının yanında hiçbir değeri yoktur. Dostumuzu ve düşmanımızı iyi tanıyalım! Bazı mihraklara şirin gözükmek adına zor zamanlarımızın dostlarını kendimizden uzaklaştırmayalım." açıklamasında bulundu.

"15 Temmuz İslami bir direniştir"

15 Temmuz direnişinin bir destan olduğunu ve bu destanın önderliğini İslami Cemaatlerin yaptığını söyleyen Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

"15 Temmuz, Müslüman halkın, Allah ve vatan için, İslami değerlerini korumak ve İslam düşmanı güçlere dur demek için al kanlarıyla yazdığı bir destandır. İslami bir direniştir ve bu direnişin öncü kadroları, İslami cemaatlerdir. FETÖ yapılanmasını cemaat olarak görmek, İslami Cemaatlere büyük bir haksızlıktır. Şimdiye kadar Türkiye'deki hangi İslami Cemaatin liderleri Amerika'da, saraylarda koruma altında tutulmuştur? Hangi İslami cemaatin binlerce okulu, dünyanın her tarafında, Amerika ve israilin, laik rejimlerin desteğiyle kurulmuştur. Hangi İslami cemaat, Müslümanlara karşı Amerika ve israilin saflarında yer almıştır? Hangi İslami cemaat Yahudi ve Hıristiyanlarla hoşgörü köprüleri kurup, Papa'yla flört ederken sadece Müslümanlarla kavga etmiştir. Yüz yıllık Türkiye tarihinde, hangi cemaat bizzat devlet desteğiyle ordu ve emniyette bu kadar güçlenmiştir?"

"15 Temmuz imanlı yüreklerin yazdığı bir destandır"

15 Temmuz zaferinin demokrasinin değil Müslüman halkın zaferi olduğunu söyleyen Aydın, "Müslüman halkın fedakârlığı ve dökülen kanları sayesinde kazanılan 15 Temmuz zaferini rayından saptırıp, milliyetçi, ulusalcı bir renge büründürürseniz zararlı çıkan sizler olursunuz.  İmanlı yüreklerin Allah-u Ekber feryatlarıyla yazdığı bu destanı, 'Demokrasi Zaferi' gibi batılı, batıcı kavramlara mal ederseniz yarın öbür gün meydanlarda Allah-u Ekber feryatlarının yankılanmasını çok beklersiniz." dedi. (Mehmet Sait Çelik, Mehmet Salih Akgül - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir