• DOLAR 32.585
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2428.8
  • ...
 "Başbağlar ve Susa şehidlerinin kanları zalimlerin alnında kara bir lekedir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Batman'da bulunan Hak ve Özgürlükler Platformu Sözcüsü Feyzi Aydın, Başbağlar katliamının yıldönümünde yaptığı açıklamada, katliamda kaybedilen 33 masum insanın acısının yüreklerde hale tazeliğini koruduğunu belirterek katilleri bir kez daha lanetlediklerini ifade etti.

Sivas olaylarının hemen ardından PKK tarafından Başbağlar'da gerçekleştirilen katliamın acısının aradan geçen 25 yıla rağmen tazeliğini koruduğunu söyleyen Aydın," Başbağlar köyünde şehid edilen 33 mazlum kardeşimizin acısı, katliamın 23'ncü yıldönümünde de yüreklerimizde tazeliğini korumaya devam etmektedir. Başbağlar'daki aziz şehidlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz! Kirli planları için masum insanların kanını akıtmaktan perva etmeyen zalimleri lanetliyoruz. Dünyada kendileri için zillet ve cehennemde de şiddetli bir azap diliyoruz." dedi.

Feyzi, sözlerine şöyle devam etti: "Başbağlar katliamı, dinden ve insanlıktan nasiplerini almamış, hak ve halk düşmanlarının alınlarına çalınan kara bir leke olarak tarihin kara sahifelerine, kara harflerle kazılmıştır. "Başbağlar ve Susa Cami" şehidlerinin aziz kanları, zalimlerin alnında utanç ve kara bir leke olarak daima kalacaktır. İslam ve Müslüman düşmanlığının en kanlı şekilde ayan beyan olduğu Başbağlar katliamını, bu vahşeti ve aziz şehitlerini hiçbir zaman unutmayacak ve Allah'ın izni ile hep yâd edeceğiz." (Mehmet Sait Çelik- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir