• DOLAR 32.516
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2494.103
  • ...
"Camiler İslamiyet`in sembolüdür"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinin yeni mahallerinden olan Çimenli Mahallesine yapılan cami inşaatında incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, caminin birkaç ay içerisinde ibadete açılacağını belirtti.

Yaptığı incelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tahmazoğlu, genç-yaşlı demeden 7'den 70'e herkesin ibadet edebilmesi için camiler yaparak vatandaşların hizmetine sunmaya devam ettiklerini ifade etti.

Camilerin İslamiyet'in sembolü olduğunu belirten Tahmazoğlu, "Şahinbey olarak bize bağlanan 80 tane köy vardı. Şimdiye kadar 80 tane köyün tamamının asfalt ve kilit taşı çalışmalarını tamamladık. Köylerimizin tamamında parklarımız hazır durumda, parklarımızın içerisinde oyun grupları ve fitnes aletleri mevcut. Yeni bağlanan mahallelerimize taziye evi ve camii yapımlarımız başladı. Taziye evleri ve camii inşaatlarımızın bir kısmı tamamlanırken, bir kısmının da çalışmaları devam ediyor. Çimenli Mahallemize yapılan camimizin inşaatı da birkaç ay içerisinde tamamlanacaktır ve Şahinbey'in her mahallesinde bunların hepsini Şahinbey Belediyesi olarak tamamlayacağız."dedi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir