• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
"Mevcut sistem toplumu her geçen gün felakete sürüklüyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suç üreten sistemin ustaca kendisini gizleyerek suça bulaştırdığı tetikçileri öne sürdüğünü söyleyen HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, 'Adalet Devleti' projelerinde kuklaların göz ardı edilmeden asıl olarak kuklacıların hedef alınacağını ifade etti.

Suç ve suçlu ile en iyi mücadele etme yönetiminin suça giden yolların devlet eliyle kapatılması olduğunun altını çizen Yavuz, HÜDA PAR'ın insanlık onuru ve adaletin vazgeçilmez olduğuna inandığını söyledi.

Vadettikleri düzende manevi değerlerin sistemin bütün kurumlarında hâkim olacağını söyleyen Yavuz, "HÜDA PAR, 'İnsanlık Onuru' ve 'Adalet'in vazgeçilmez olduğuna inanır. HÜDA PAR'ın vadettiği hür ve âdil toplum düzeninde 'Ahlak suçtan önce, hukuk ise suçtan sonra devreye girer!' Vadettiğimiz düzende manevi/ahlaki değerler başta sistem ve sistemin bütün kurumlarına hâkim kılınacağından hukukun devreye girmesine çok da gerek kalmayacaktır." dedi.

"Suç ve suçlu ile en iyi mücadele suça giden yolları kapatmaktır"

Kuklaların değil kuklacıların hedef alınması gerektiğini söyleyen Yavuz, "Suç üreten sistem ise kendisini ustaca gizleyip dikkatleri bizatihi kendi eli ile suça bulaştırdığı tetikçilere çekemeyecektir. HÜDA PAR'ın 'Adalet Devleti' projesinde 'kuklalar' göz ardı edilmeden asıl olarak 'kuklacılar' hedef alınacaktır! Haddi zatında suç ve suçlu ile en iyi mücadele yöntemi suça/günaha giden yolları bizzat devlet eliyle kapatmaktır." ifadelerini kullandı.

"Mevcut sistem suç ürettiği için toplum her geçen gün felakete sürüklenmektedir"

Ahlakı yozlaşan bir toplumda her türlü günahın işlenebileceğini söyleyen Yavuz, "Bir düzende ahlak yozlaşmış ve hukuk yok olmuşsa bizzat sistemin kendisi suç üretir ve o toplum her türlü günahın işlendiği kriminal bir cinnet toplumu haline gelir. Mevcut sistemin bizatihi kendisi suç ürettiği için toplum her geçen gün felaket ve helakete sürüklenmekte, iyi niyetle ortaya konulan çabalar ise hiçbir şekilde sonuç vermemektedir. Sisteme yön veren sistem sahipleri ise toplumun dikkatini habire kuklalara yönlendirerek ve kuklacı olarak kendilerini medya destekli algı operasyonları eşliğinde suni gündemler oluşturarak ustaca ve sinsice gizlemektedirler." dedi.

"Hz. Ali'nin 'Pis borudan temiz su akmaz!' sözünü esas almak lazım"

Pis boruyu temizlemek adına atılacak her adıma katkı vermeyi taahhüt ettiklerini sözlerine ekleyen Yavuz, "HÜDA PAR olarak gelişmeleri sebep-sonuç bağlamında dikkatli bir şekilde takip ediyor ve bu tuzağa Allah'ın izni ile düşmüyoruz/düşmeyeceğiz. Yapılacak olan şey bellidir: Önce Hz. Ali'nin 'Pis borudan temiz su akmaz!' sözünü esas almak. Hemen akabinde de elbirliği ile bu 'pis boruyu değiştirmek!' HÜDA PAR olarak bu doğrultuda atılacak her adıma hiçbir hesabın içine girmeden, hasbi olarak her türlü katkıyı vermeyi taahhüt ediyoruz!" şeklinde konuştu. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir