• DOLAR 32.438
  • EURO 34.458
  • ALTIN 2487.041
  • ...
Elazığ`da Yemen Halkıyla Dayanışma Programı düzenlenecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ'da Türkiye Direniş Cephesi Dostları tarafından mazlum Yemen halkıyla dayanışma amacıyla 8 Temmuz Pazar günü 'Filistin'den Yemen'e Direniş Ekseni Neden  Hedefte?' konulu salon toplantısı düzenlenecek.

Programın organizatörlerinden aktivist Bahir Aydın konuyla ilgili olarak şu  açıklamayı yaptı: "Bilindiği gibi 2015 yılı Mart ayından bu yana Suud rejimi öncülüğündeki koalisyon güçlerinin yoğun hava ve kara saldırısına maruz kalan Yemen'de on binden fazla Müslüman şehit oldu. Hali hazırda ülkede yaklaşık 2 milyon Müslüman açlık ve bulaşıcı hastalıkla mücadele ediyor. Biz de Türkiye Direniş Cephesi Dostları olarak Suud, israil, Amerika, İngiltere, Fransa ve BAE gibi emperyalist ülkelerin acımasız saldırısı altında bulunan Yemenli kardeşlerimizle dayanışma içerisinde olduğumuzu kamuoyuna duyurmak için bu pazar günü Elazığ'da bir salon programı düzenliyoruz. Programa çevre il ve ilçelerden katılım olmasını bekliyor ve sizin aracılığınızla da Müslüman halkımızı programa davet ediyoruz."

Yemen Halkıyla Dayanışma programı 8 Temmuz Pazar günü Elazığ Paşabey Düğün Salonunda saat 14:30'da başlayacak. Programa Kudüs TV Genel Yayın Yönetmeni Nureddin Şirin, Aktivist Bahir Aydın ve Kudüs Günü sitesi editörü Kemal Kemahlı konuşmacı olarak katılacak. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir