• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Acının Adı Eylül`dü; Şimdi Leyla! ÇÜRÜK SİSTEM  REVİZE EDİLMELİ!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan Casuk - ANKARA

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, Ankara`nın Polatlı ilçesinde hunharca katledilen küçük Eylül`ün ve günler sonra Ağrı`nın Bezirhane köyünde ölü olarak bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir`in ailelerine sabır temennisinde bulundu. Yavuz, “Bunlar, Burkina-Faso`nun eğitim sisteminde yetişmediler. Bunlar sizin eseriniz!” dedi. İdeolojik dayatmalarla bugüne kadar getirilen ve her alanda korkunç arızalar çıkaran mevcut sistemden vazgeçilmesi gerektiğinin altını çizen Yavuz, devlet erkânına da seslenerek “Bu çürük sistemi kutsamaktan artık vazgeçin ve ‘devletin dini adalet` diyerek meşru ve makul bir çizgiye gelin.” dedi. Bu canilerin sistemin eseri olduğunu söyleyen Yavuz, “Acının adı Eylül`dü, şimdi Leyla. Ailelere sabır ver Ya Rab! Sebep-sonuç denkleminde bizleri sonuçlara mahkûm etmeye çalışan ey sistemin sahipleri! Bu katiller, bu canavarlar, isimlerinin önünde Prof. veya koca koca unvanlar bulunan nitelikli dolandırıcılar, gangsterler, yolsuzluk yapanlar, hırsızlar, arsızlar, hayâsızlar ve daha niceleri. Bunlar, Burkina-Faso`nun eğitim sisteminde yetişmediler. Bunlar sizin eseriniz!” ifadelerini kullandı.

“KATİLLER YETİŞTİREN BU ÇÜRÜK SİSTEMİ KUTSAMAKTAN ARTIK VAZGEÇİN”

Sistemin onulmaz yaralar açtığını sözlerine ekleyen Yavuz, “İdeolojik dayatmalarla bugüne kadar getirdiğiniz, ancak her alanda korkunç arızalar çıkaran ve bağrımızda onulmaz yaralar açan bu çürük sistemi kutsamaktan artık vazgeçin ve ‘devletin dini adalet` diyerek meşru ve makul bir çizgiye gelin.” dedi.

“ÇÖZÜM ÜRETMEYE, SİSTEMİ ISLAH NOKTASINDA HER TÜRLÜ KATKIYI VERMEYE HAZIRIZ”

Eğitim sisteminin bütünüyle değiştirilmesi çağrısında bulunan Yavuz, “Çözüm üretmeye, sistemi ıslah noktasında her türlü katkıyı vermeye hazırız. Ve bir ilk adım olarak her şeyi hıza, hazza ve çıkara endeksleyen; nihilist, hedonist ve deist bireyler yetiştiren; acıma ve merhamet duygularını yok eden; toprağımıza, insanımıza, inanç ve kültür kodlarımıza yabancı bu başıbozuk eğitim sistemini bütünüyle değiştirin!” şeklinde konuştu.

ÖNCE EYLÜL ŞİMDİ LEYLA…

Hatırlanacağı üzere, 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara, Ankara'nın Polatlı ilçesinde cansız bedeni toprağa gömülü olarak bulunmuştu. Ramazan Bayramının ilk günü Ağrı`nın Bezirhane köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir`in ise arama çalışmalarının 18'inci gününde cesedine ulaşıldı.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir