• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
MTDF Genel Başkanlığı için seçim yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurucusu olduğu Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanlığından bir buçuk yıl önce istifa ederek görevini İbrahim Aydın'a devreden Mehmet Şerif Öter, yapılan genel kurul toplantısında resmi delegeler tarafından oy birliğiyle tekrar genel başkanlığa getirildi.

Kongreden sonra katılımcılara hitap eden Öter, istifasından sonra onursal başkan olarak federasyona katkı sunduğunu söyledi.

Öter, "Yönetim kurulu arkadaşlarımla ve 69 STK bileşenlerimizle gönül birliğiyle bağlı kaldık ve hep birlikte çalıştık. Bundan bir süre önce yönetim kurulumuzun teşkilat başkanı ve en yaşlı üyemiz Menduh Kavan başkanlığında yapılan olağanüstü toplantıda, tekrar genel başkanlık görevine getirilmem konusunda arkadaşlarımın oy birliğiyle alınan karar, benim için onurdur. Güvenlerinden dolayı çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünden sonra eskiden olduğu gibi, tüm Mardin halkını kapsayacak şekilde yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sivil toplum çalışmaları gönüllülük işidir. MTDF; kurulduğu günden beri halkın sorunlarını birebir takip eden, sorunları yetkili yerlere taşıyan, çözüm için takipçi olan, tüm siyasi parti ve oluşumlara karşı samimi bir şekilde tarafsızlık hassasiyetine yüksek önem veren ama haktan ve halktan yana taraf olan ilkeli bir sivil toplum örgütüdür. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da 12 yıllık sivil toplum tecrübemizle birlik ve beraberliğe azami önem veren bir anlayış ve ahenk içerisinde görevimi ekip arkadaşlarımla birlikte yürüteceğim. Yaptığım görev dağılımı ile ilgili önümüzdeki hafta federasyonumuzun kurumsal sayfasında arkadaşlarımın sorumluluk alanlarını ve isimlerini paylaşacağım. Özelde Mardin, genelde ülkemiz için hayırlı olsun." dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir