• DOLAR 32.55
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2423.733
  • ...
Nusaybin Halk Eğitim yılsonu sergisi açtı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Nusaybin İlçesinde Halk Eğitim Merkezi, bünyesinde açtığı kurslarda yıl boyunca hazırladıkları ürünlerden oluşan yılsonu sergisini açtı.

Halk Eğitim Merkezinde kurulan serginin açılış kurdelesi Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Milli Eğitim Müdürü Ümit Çetin, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak Kavak, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Zeynel Tunçalan ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Abdullah tarafından kesildi. Açılıştan sonra Wushu kursu öğrencileri bir gösteri yaptı. 

Daha sonra Kaymakam Baysal ve katılımcılar,  Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren Giyim Üretim Teknolojisi, Seramik ve Cam Teknolojisi, El Sanatları, Halı ve Kilim Dokuma, Makine Nakışları, Ebru Sanatı, Görsel Sanatlar, Alüminyum - Rölyef alanlarında açılmış olan kursların öğretmen, usta öğretici ve kursiyerleri tarafından hazırlanan ürünleri inceledi.

Görsel sanatlar öğrencileri tarafından sergilenen resimleri yakından inceleyen Kaymakam Baysal'a Nusaybin'i anlatan resimler hediye edildi.

Sergilenen eser ve ürünler misafirler tarafından büyük ilgi gördü.
Sergide kursiyerlerin çizdiği resimler misafirler tarafından büyük ilgi gördü. (Cihat Şayık-İLKHA)








































































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir