• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
"Özrü kabahatinden büyük"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hasta almaya giden Acil 112 servisi personeli yanlarına sedye almadan gidince, Suriyeli hastayı kocasına taşıtarak kendilerince çözüm üretmeye çalışmaları Yusuf Kahraman isimli vatandaşın tepkisine neden oldu.

Acil 112 personellerine 'Bu nasıl hizmet, sedyeniz nerede' diye soran Kahraman, bu durumu şikâyet edeceğini söyleyince personel, 'Biz 112 acil değiliz, MİT'ten geldik' diyerek şikâyet edilmeyi önlemeye çalıştılar.

112 Acil personelinin tavrının ve yalan konuşarak kendileri ile adeta alay edilmesinin affedilemez olduğunu belirten Kahraman,  "Yanımızda çalışan Suriyeli Halid Veysi'nin eşi Seher Cuma aniden rahatsızlandı. Eşi Halid de 112'yi aradı. Gelen 112 ekipleri 'Sedyemiz yok, siz getirin' dedi. Bende kendilerine 112 personeli değil misiniz? Neden siz hastayı taşımıyorsunuz?' dediğimde de bir personel benimle dalga geçercesine 'Biz 112 personeli değiliz MİT'iz' dedi. Onlar hastayı almayınca Halid, eşini omzunda taşıyarak ambulansa götürdü. Bende bu anı telefonumla çektim ve 'Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım' dedim." (Mehmet Aslan-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir