• DOLAR 32.547
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2441.096
  • ...
Leyla`yı aramaya izci ekibi de katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ramazan Bayramının ilk günü Bezirhane köyüne kaybolan Leyla Aydemir'i arama çalışmalarına 16'ıncı günde de devam edildi.

Çalışmalar kapsamında Nevşehir Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, Van, Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık, Türk Kızılay'ı ekiplerinin yanı sıra Batman'dan gelen Batman Kozluk Avcılar Derneği İzci ekibi de katıldı.

Daha önce içi su dolu kuyuları boşaltarak arayan ekipler, bugün yine aynı kuyulardaki suyu vidanjörler aracılığıyla boşaltıp içlerini kontrol etti.

Ayrıca bölgedeki dere yatakları, sazlık alanlar, otla kaplı araziler, köy içindeki metruk yapılar, tandır evleri, ahır ve Leyla'nın gidebileceği bütün alanlar, JAK ve kadavra köpeklerinin desteğiyle bir kez daha arandı.

Köyde detaylı aramalar uzman ekipler tarafından aralıksız sürdürülürken köy dışında kalan geniş araziler ise diğer ekipler ve korucularca aranıyor.

Ekiplerin gün boyunca yaptığı aramalara rağmen hakkında herhangi bir bulguya rastlanmayan minik Leyla'nın aranmasına aralıksız devam edileceği belirtildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir