• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...
MHP`lilerin Rezil Kaset Skandalına Tepkiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DUYDUKLARINIZA VE GÖRDÜKLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI Recai YILDIRIM

VE BAHÇELİ EKİBİNİN ÖNDE GELENLERİNDEN

Metin ÇOBANOĞLU SAĞ SEÇMEN YUVARLAK!..

Şok kaset, Beyaz TV`de hararetli tartışmalara yol açtı.

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı görüntüler hakkında şunları söyledi:


"Kadınla oturmuş millete hakaret ediyorlar. Berbat bir durum. Deniz Baykal komplosundan bahsediliyor. Recai Yıldırım, Metin Çobanoığlu...Tesettürle ilgili kısımlar da rezalet. Şu konuyu ayıralım, burada bir tezgah vardır. O tezgahla ilgili hukuk gereğini yapmalıdır. Biri, benim elimden yasa dışı belge alsa. A telefon kaydında., olmayacak işler olsa..Deniz Baykal`ınde bir kamu yararı yoktu. Bu MHP yöneticileri üç insanlık suçu işlemiştir: Bir muhafazakarlara Allah belanı versin diyor, Bunların hepsi yuvarlaktır diyor. Ben sapığım diyor. Başörtülü kadın yurttaşlarımıza ağza bile alınmayacak hakaretler ediyor. Üç Alevi yurttaşlarımıza hakaret edyşor.

Bunlar çok net. Ardından da biri Genel Başkan Yardımcısı ve diğer MHP`liler...Alevi bir kadını tavlamak için Hazret-i Osman`a dil uzattığını söylüyor. Bunlar kamuoyunu ilgilendiren işler. Özel ilişki., adamın zevkleri ona kimlere giremez. Ülkücüler, Adanalı Ülkücüler...Şimdi ne diyecekler; ikisi de birinci sıra adayı. Benim haberim bile yoktu; ülkücü arkadaşlarım beni uyardılar. Üzüldükler şu: MHP bunlara mı kaldı?.Burada Türkiye`nin yüzde 67`sine Allah belanızı versin diyen, yuvarlak diyen vekiller var.

Burada MHP seçmenine hakaret var. Bunlar insan içine nasıl çıkacaklar onu bilmiyorum. Kafasında `yuvarlak` lafı var. Ben sapığım diyen birine artık ben birşeyi demiyorum. Sonra onun başına çökerdim, şöyle yapardım, böyle yapardım gibi laflarla savcılar ilgilenir. Ülkücü hareket binlerce insanını bu mücadelede kaybetti, 12 Eylül işkencehanelerinde kaybetti. Kendilerini bu noktalara getiren seçmenlere, vatandaşlarımıza, MHP seçmeni olan yüzde 80`i başörtülü kadın yurttaşlarımıza ağzıma bile almak istemediğim iğrenç laflarla suçluyorsun. MHP yönetimi başörtülü kadınları fişleyen Engen Alan`ı birinci sıraya koyduğu gibi bunları da birinci sıraya koymuş. ^

Bu arada izleyici yorumlarında da "Tezgah olduğunu kabul etsek bile bu MHP`lilerin görüşlerinin bu olduğunu ortadan kaldırır mı?^ görüşleri öne çıktı. Bazı izleyiciler de, MHP seçmeni olduklarını belirterek, "Yarın Devlet Bahçeli bunları atmazsa MHP`ye oy vermem, Rahmetli Türkeş bunları görseydi yapacağı belliydi. Sayın Bahçeli bakalım ne yapacak?" görüşlerini dile getirdiler. Bu arada, Türk Ocakları yönetiminde olduklarını ifade eden bazı izleyiciler de, "Bu adamları bir an evvel partiden atın, utanç verici" mesajları ile öne çıktılar.

Mehmet Faraç da "Orada söyledikleri rezalet. Kaset olayı da doğru değil. Sayın Bahçeli gereğini yapacaktır. Buradaki konuşmalar vahim. Çok terbiyesizce, saygısızca konuşmalar var. milliyetçi çizgideki bir insanın söylemi olmamalı bu. Sayın Bahçeli`nin birşey yapması beklenir artık. Ben bir partinin genel başkan olsam...Her partide atılması gereken adamlar var. Hiçbir siyasetçi kapalı kapılar ardında da olsa Peygamberler hakkında konuşmamalı. Bu ülkede 70 milyon insanın peygamberlerle sorunu yoktur. Kadın muhabbetinde böyle şeyler konuşulmaz.
MHP muhafazakar bir parti. İslamiyet konusunda çok hassas olduğuna inandığım bir partidir. Sakın ola kimse bütün olaylardan dolayı provokasyona gelmesin. Bu tür olayların parti içinde halledilmesi gerekir." dedi.

Özge Özsağman ise "Burada ihale işlerinden de bahsediliyor" eklemesinde bulundu.


RECAİ YILDIRIM:
Şok kaset hakkında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım, "Görüntüler" hakkında bir değerlendirmede bulunmak istemediğini ve bir AKP komplosuyla karşı karşıya olduğunu söyledi. Yıldırım "AKP uşakları ile konuşacak bir şeyim yok" dedi.

ÜLKÜCÜLERE DÖNEK DEMİŞTİ!..

Milyonlarca Müslüman`a hakaretleriyle öne çıkan Recai Yıldırım gündeme Ülkücülere hakaret için kullandğı "Dönek" tabiriyle gelmişti.
Haber medyada şu cümlelerle yer almıştı:

Ülkücüler dava açıyor!

Referandumda `evet` diyeceğini açıklayan ülkücüler, kendilerine ağır hakaretlerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım`a dava açmaya hazırlanıyor. ..


Yıldırım, Adana İl Başkanlığı`ndaki konuşmasında söz konusu isimleri `dönek` olarak nitelendirmiş, "İçimize fitne sokmak isteyen Tayyip Erdoğan`a bunlar köpeklik yapıyorlar." ifadelerini kullanmıştı. 12 Eylül döneminde Adana Ülkü Ocakları başkanı olan ve 5 yıl hapis yatan Şahin Bilgiç, Yıldırım`ın sözlerinin kendilerini üzdüğünü söyledi. Yıldırım`ın bir dönem Anavatan Partisi`ne geçtiğini hatırlatan Bilgiç, "Kendisine o zaman kimse `dönek` demedi. Yıldırım, kendi seviyesini ortaya koymuştur." dedi.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR
Recai Yıldırım`ın sözlerine tepki gösterenlerden biri de eski Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Ulu. Referandumun partiler üstü olduğunu söyleyen Ulu, milletin menfaatleri doğrultusunda karar vereceklerini belirtti. Ulu, "Kötü söz şahsa aittir. Yıldırım`ın aynaya bakarak konuştuğunu tahmin ediyorum." diye konuştu. Yıldırım hakkında hukuki mücadele başlatacaklarını dile getiren Yusufiyeliler Derneği Başkanı Hasan İlter de şu ifadeleri kullandı: "Bizim gayemiz, 12 Eylül 1980`de toplumunu ikiye bölerek bu ülke insanlarına birbirini kırdıran, PKK`yı başımıza bela eden, 12 Eylül zalimlerine karşı yargı yolunu kapayan geçici 15. maddesinin kaldırılmasıdır. Elimize bir fırsat geçmiştir. Bunu kullanacağız."

Ahlaki yönde hayamız el vermediği için videoyu yayınlayamıyoruz

Bu haberler de ilginizi çekebilir