• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Şanlıurfa`da trafik kazaları: 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Suruç ve Harran ilçelerinde meydana gelen iki farklı trafik kazasında 10 kişi yaralanırken, otomobillerde maddi hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre, Suruç'ta bulunan çadır kentteki Suriyelileri taşıyan ve Gaziantep istikametine giden 79 MA 0414 plakalı minibüs, Şanlıurfa istikametine gitmekte olan 03 EA 564 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüste bulunan Suriyelilerden ismi öğrenilemeyen 8 kişi yaralanırken, araçlarda ise büyük çapta maddi hasar oluştu.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralılar, kentteki farklı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşanan kazanın ardından aksayan trafik, araçların yoldan çekilmesiyle normale dönerken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bir diğer kaza ise, Akçakale- Harran yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde olan iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi yaralandı. 

Meydana gelen kazada yaralanan iki kişi olay yerine çağırılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Hüseyin Sayhar-İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir