• DOLAR 32.387
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2326.519
  • ...
Motosikletli kapkaççı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te motosikletle kadınların cep telefonlarını kapkaççılık yaparak çalan bir şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, merkez Şehitkâmil ilçesinin Sarıgüllük Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı'nda yolda yürüyen bir kadının cep telefonu motosikletle yanından geçen bir kişi tarafından çalındı.

Çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, bir süre plakasız motosikletteki şüphelinin peşine düşen kadın ve arkadaşı, başarılı olamadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, mağdur kadının ifadesine başvurdu ve ardından bölgedeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yapılan araştırma sonucu kapkaç şüphelisinin A.Y. isimli şüpheli olduğu belirlendi. Evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan A.Y. isimli şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Y. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, A.Y. isimli şüphelinin farklı tarihlerde kent merkezinde aynı yöntemle 8 kadının daha cep telefonlarını çaldığını itiraf ettiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir