• DOLAR 32.378
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Sosyal medya kullanıcıları #EbruÖzkanaÖzgürlük dedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek üzere iken Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanında Siyonist çeteler tarafından alıkonulan Ebru Özkan için twitter üzerinden hashtag çalışması başlattı. Tag çalışması kısa sürede Türkiye gündeminde yer alarak Trend Topici (TT) oldu.

Tag çalışmasına destek veren toplumun her kesiminden sosyal medya kullanıcıları, siyonist rejime büyük tepki gösterirken hükümet ve devlet yetkilileri ile  STK temsilcilerine çağrıda bulunarak Özkan'ın özgürlüğüne kavuşması için çabalamalarını istedi.

Bazı sosyal medya kullancılarının attığı tweetler şöyle:

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük: 11 Haziran'dan itibaren siyonist israil tarafından alıkonulan ve esir tutulan Ebru Özkan kardeşimiz için hükümet yetkililerinin harekete geçmesi gerekiyor. #EbruÖzkanaÖzgürlük

Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım: 11 Haziran'dan beri #EbruOzkanTutsak. Bu nasıl bir zillettir Allah aşkına? Bir israil vatandaşını başka bir ülke bir saat gözaltında tutabilir mi?  Ne yapmış olabilir ziyaret için giden bir hanım? Bütün imkânlar seferber edilmeli ve bu kardeşimiz sağ salim ailesine kavuşmalı.

Recai Yurdan: #EbruÖzkanaÖzgürlük siyonist gasp rejiminin esir aldığı Ebru Özkan kardeşimizin salıverilmesi halkımızdan önce hükümetin isteği olmalı. İçişleri Bakanlığının ivedilikle israile nota vermesi gerekmektedir.

Gazeteci Adem Özköse: Türk vatandaşı Ebru Özkan, israil tarafından gözaltında tutulmaya devam ediyor. Sabırlar artık tükeniyor. SES VER TÜRKİYE...

Ses sanatçısı Dursun Ali Erzincanlı: Bugün #EbruÖzkanaÖzgürlük Yarın insanlığa... Siyonizmin varlığı, dünya için tehdittir!

TV programcısı M. Emin Gülsever: #EbruÖzkanaÖzgürlük Müslüman kadınlardan bu kadar korkuyorlarsa mel'un siyonistler, kim bilir müslüman erkeklerden ne kadar korkuyorlardır? Kadınlarımız, kırmızı çizgilerimizdir. Onlara dokunmayın...

HÜDA PAR Kadın Kolları: İlk kıblemiz olan MescidiAksa'yı ziyaret ederken terörist israil çeteleri tarafından esir tutulan Ebru Özkan kardeşimiz için hükümetin derhal harekete geçmesini taleb ediyoruz. #EbruÖzkanaÖzgürlük (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir