• DOLAR 32.357
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.392
  • ...
Evde çıkan yangın korkuttu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 6 katlı binanın 3'üncü katında bulunan evde yangın çıktı. Korku dolu anların yaşandığı yangında mahsur kalan 4 yaşındaki çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Dumandan etkilenen 9 kişinin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Nur Mahallesi Karademir Apartmanı'nın 3'ünü katındaki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden anne Esranur Serinkent, 1 aylık bebeği Bünyamin ile diğer çocuğu Cemre'yi evden çıkararak komşusuna bıraktı.

4 yaşındaki oğlu Yusuf Serinkent'i de kurtarmak için eve döndüğünde yangının büyümesiyle içeri giremeyen anne Serinkent, sinir krizi geçirdi.

Çevredeki komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, korkudan mutfak dolabına saklanan ve son anda fark ettikleri 4 yaşındaki Yusuf'u kurtardı.

Yangın nedeniyle bina boşaltılırken, dumandan etkilenen anne ve 3 çocuğunun da bulunduğu 9 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kontrol altına alınan yangın, maddi hasara neden oldu.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (M. Salih Keskin - İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir