• DOLAR 32.379
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2325.423
  • ...
İşgal ordusundan Gazze`ye hava saldırısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal ordusu insansız hava araçları, bugün (26 Haziran Salı) öğleden sonra Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine üç ayrı hava saldırısı düzenledi. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin bildirdiğine göre, işgal ordusuna ait SİHA'lardan Eş-Şucaiyye Mahallesi'nin doğusunda bulunan bir grup gence üç füze atıldı ve saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

İşgal ordusu SİHA'ları daha sonra Et-Tuffah Mahallesi'nin doğusundaki Es-Surani Dağı bölgesinde bir araca saldırı düzenledi.

İşgal güçlerinin Gazze'nin doğusundaki bir kontrol noktasına da saldırı düzenlediği ve üçüncü saldırıda da ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

İşgal ordusu sözcüsü Avichay Adraee, sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'daki hesabında yaptığı açıklamada, işgal ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyinde balon uçuranların kullandığı bir araca ve balonların gönderildiği bir gözetleme alanına saldırı düzenlediğini öne sürdü.

İşgal ordusu, son günlerde yangın çıkarıcı balonları ve uçurtmaları gönderenleri hedef aldığı iddiasıyla Gazze Şeridi'ne bir dizi hava saldırısı düzenledi.

Haber/Filistin Enformasyon

Video/AA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir