• DOLAR 32.589
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2429.98
  • ...
 Fidye için kaçırılan adamın yeni görüntüsü ortaya çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Çarşı Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için camiye gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırılıp ardından kurtarılan yaşlı adamın yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Kısmet Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için evinden çıktığı sırada kimliği belirsiz kişilerce zorla bir araca konularak kaçırılıp ardından kurtarılan 70 yaşlarındaki Mehmet Taymur'un yeni görüntüsü ortaya çıktı.

Kaçırılan adamın bulunmasının ardından bir vatandaşın çekip İLKHA WhatsApp Haber İhbar Hattı'na gönderdiği görüntülerde, kaçırılan Taymur'un yaşananları çevredeki vatandaşlara anlatırken, olayın şokunu atlatmadığı görüldü. Taymur'un kaçırıldığı yerin depo olarak kiralanan boş bir dükkân olduğu görülürken Taymur, çevredekilere kendisini 5 kişinin kaçırdığını anlatıyor.

Yaşlı adamı kaçırma anında kullanılan 72 LT 463 plakalı araç da Taymur'un saklı bulunduğu Beşevler Mahallesinde depo da terk edilmiş halde bulundu. Vatandaşların haber vermesi üzerine daha sonra Taymur'un kaçırıldığı yere gelen polisler, olay yerinde şerit çekerek incelemelerde bulunup, parmak izleri aldı.

Taymur, Batman merkez Çarşı Mahallesinde gece saatlerinde sabah namazı için camiye gittiği sırada kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırılmıştı.

Taymur'u kaçıranların bulunması için çalışmalar sürüyor. (Mehmet Fatih Akgül / Mehmet Sait Çelik - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir