• DOLAR 32.566
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2428.979
  • ...
Çarşaf Giyme Merasimi Sivas`ta Yapıldı !
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

“Demek medeniyetin ref-i tesettürü hilaf-ı fıtrattır. Kur’an’ın tesettür emri fıtri olmakla beraber, o maden-i şefkat ve kıymettar birer refika-i ebediye olabilen kadınları, tesettür ile sukuttan, zilletten ve manevi esaretten ve sefaletten kurtarıyor”.(24.Lem’a)

7-8 Nisan 2012 tarihlerinde Sivas’ta bir ilk olarak, Yeditepe Araştırma ve Eğitim Vakfı tarafından hanımlarımızın yoğun talebiyle gerçekleştirilmiş panelimizin konusu “Risale-i Nur Işığında Gençlik Nereye gidiyor” idi. Medeniyetin gençlere hazırladığı tuzaklara inat, genç kızlarımızın pardösülerini çöpe atıp, Kur’an’da emredildiği vechiyle hakiki tesettür olan çarşaf giyme merasimi görmeye değerdi doğrusu.

Bu rejimin senelerdir yapmış olduğu Müslümanları yıpratma, yıldırma, özellikle şeair-i İslamiyeyi yok etmeye yönelik çalışmalarına karşı biz de tüm gücümüzle üstadımızın izinden gideceğiz!...Sivaslı gençlerimiz gibi daha nice esaret altında olan gençlerimizi, kadınlarımızı sukuttan, zilletten ve manevi esaretten ve sefaletten kurtarma programlarımız tüm hızıyla devam edecek inşaallah.

Evet! Yanlışı savunanlar çok güçlü savunurken, hak ve hakikatı savunanlar yeterince ifade edemiyorlar. Fakat “ARTIK YETER!” diyoruz ve sesimizi tüm dünyaya duyurmaya azim ve niyetliyiz!

 

 

Sivas hanım hizmetleri mümessili bacımızın benimle paylaşmış olduğu hissiyatını sizlere aynen naklediyorum…

 

“Cumhuriyetin zakkumlarının çürümeye yüz tuttuğu bu zamanda, Sivas kongresinin yapıldığı Sivas şehrinde şeriatın gül tohumlarının atıldığını hissettim. Şükürler olsun Rabbim’e ki bize bu günleri gösterdi. Zamanın yakın olduğunu bilfiil gördük. Zafer yakındır inşaallah. Allahu ekber..Allahu ekber..Allahu ekber…”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir