• DOLAR 32.575
  • EURO 34.737
  • ALTIN 2527.51
  • ...
Seçimlere iki gün kaldı ‘OYLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Erkan Yavuz-DOĞRUHABER

Türkiye, 24 Haziran seçimleri için son düzlüğe girdi. Cumhurbaşkanı adayları ve partiler, seçmeni ikna etmek için meydanlarda ve medyada son sözlerini söylemeye başladı. Neredeyse seçimlere bütün partiler ittifakla girerken, HÜDA PAR ise kendi adaylarıyla 79 ilde tam liste olmak üzere iki ilde de bağımsız adayları destekleyerek seçimlere hazırlandı. Doğruhaber olarak bu zor şartlar altında seçim çalışması yapan HÜDA PAR Milletvekili adayları ile seçimleri ve seçmeni konuştuk. Adaylar, halkın partilerine ciddi anlamda teveccüh gösterdiğini belirterek, bunun sandığa yansıtılması gerektiğine dikkat çekti.

TÜRKİYE`NİN HÜDA PAR`A VE PARTİ PROGRAMINA İHTİYACI VAR

HÜDA PAR İstanbul Milletvekili Adayı Erdal Elibüyük: “Tabi seçimlere çok az bir süre kaldı hayırlara vesile olmasını dilerim. Tüm seçmenlerin sandıklara gidip iradelerini yansıtmaları gerekiyor. Sandık güvenliği de çok önemli bu konuda tüm parti yetkililerinin hassas olması gerekiyor. Bu konuda her seçim tartışmalar yaşanıyor. Dikkatli olmakta fayda vardır. Hükümet yetkilileri bu konuda elinden geleni yapmalıdır en ufak bir şüphe veya tartışmaya mahal vermemeleri gerekiyor. Sandıktan çıkacak her sonuç herkesin kabulü olmalı neticede bu bir iradedir kimsenin bu iradeye itiraz hakkı yoktur. İki aydır sahadayız ve çalışıyoruz, halkımızın iradesine saygı duyarız. Sadece seçmenler sandığa giderken onlara anlattığımız o hususları hatırlasınlar. HÜDA PAR`a oy vermeleri bizim için çok önemli biz bu memleketin salahiyeti için endişelerimizi anlattık onları hatırlasınlar.”

Bursa Milletvekili Adayı M. Hüseyin Yılmaz: “Seçim dönemine girdiğimizden beri yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Çalışmalarımızda ev ve esnaflarımızı tek tek gezerek halkımıza HÜDA PAR`ı anlattık. Doğrusu sahada partimize güzel bir teveccühün olduğunu gördük. Halkımızın, sahada bize gösterdiği teveccühü sandığa da yansıtmasını bekliyoruz. Halkımızın, bizim dürüstlüğümüze, inancımıza, eminliğimize inandığını belirtip bizi destekleyeceklerini ifade eden seçmenlerin bizi tercih etmelerini istiyoruz. Bizi tercih eden seçmenlerden oylarına sahip çıkmalarını bekliyoruz. Türkiye`nin HÜDA PAR`a ve parti programına ihtiyacı vardır. Bunu sağlamak için de mecliste olmalıyız. Elbette bunu yapacak olan da halkımızdır. İnanıyorum ki, 24 Haziran günü halkımız sandıklarda HÜDA PAR`a sahip çıkıp tercihini de bu yönde kullanacaktır. Seçim sonuçlarının şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

HALKIMIZIN PARTİSİ OLAN HÜDA PAR`IN MUTLAKA DESTEKLENMESİ GEREKİYOR, MUTLAKA MECLİSTE OLMASI GEREKİYOR

Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Ali Doyar, “HÜDA PAR Türkiye`nin ihtiyaç duyduğu siyasi bir partidir. Meclisin ihtiyaç duyduğu siyasi bir partidir. Siyasi partilerin ihtiyaç duyduğu ve aralarında olması gereken bir partidir. Sahip olduğu inançla, sahip olduğu özelliklerle, amaç ve hedefleriyle, üstlendiği misyonla, siyaset ve siyaset kurumuna kazandıracağı çok şey vardır. Bu anlamda halkımızın partisi olan HÜDA PAR`ın mutlaka desteklenmesi gerekiyor, mutlaka mecliste olması gerekiyor. Saydığımız bütün bu nedenlerden dolayı halkımızın ihtiyaç olan bu partiye sahip çıkması, sandığa oy atmaya giderken bunları düşünüp HÜDA PAR`ı tercih edip mecliste olması gerektiği yönünde irade göstermesini bekliyoruz. Özellikle içinde bulunduğumuz bu dönemde, HÜDA PAR`ın mecliste olması memleketin ve ümmetin çıkarına olacaktır.“

Adana Milletvekili Adayı Vedat Turgut. “Seçimlerin yapılmasına sayılı günler, hatta saatler kaldı. Dolayısıyla bizler halkımızdan şunu istirham ediyoruz; HÜDA PAR`a destek istedik, istiyoruz. Ama sadece sözle olan bir destek değil, bilinçli bir destek istiyoruz. Sahada vekil adayları olarak partimizin programını ve Genel Başkanımızın mektubunu halkımıza ulaştırdık. Dağıttığımız parti programı ve mektubu halkımızın okumasını, okuduktan sonra da vicdanının sesini dinleyip oy kullanmasını istiyoruz. Bunları okuyan halkımız, Türkiye siyasetine, meselelerine dair sözlerimizin ve mantıklı çözüm önerilerimizin olduğunu görecektir. Dolayısıyla halkımızdan destek bekliyor, tercihleri de HÜDA PAR olsun diyoruz.”

İzmir Milletvekili adayı Hasan Aşkın: “Malumunuz olduğu gibi bu seçim “baskın seçim” diye tarif edebileceğimiz şekilde çok hızlı ve erken alınmış bir karar oldu. Alınan seçim kararından ve genel merkezimizin almış olduğu seçime girme kararından sonra tüm üyelerimizle kısa süre içerisinde seçime odaklanıp tüm imkânlarımızı seferber ederek hazırlıklarımızı yapmaya çalıştık. Seçim çalışmalarının başladığı ilk günden bu yana tüm üyelerimizle çok sıkı ve kararlı bir çalışmayla bütün halkımıza ulaşmaya çalıştık. Seçimlere iki gün kala tüm üyelerimize son gün, son saate kadar, oyların YSK`ya teslim edilmesine kadar bu çalışmamızı devam ettireceğimizi, yaptığımız çalışmanın semeresi olacak oylarımıza sandık başında da sahip çıkacağımızın uyarısında bulunuyor ve bu şekilde hatırlatmalarımızı sürekli yapıyoruz. Seçime az bir süre kala tüm seçmenlerimize ve halkımıza da Ülkenin geleceğini belirleyecek bu kritik seçimde sandık başına gitmelerini ve oylarını en doğru karar olacak partimiz HÜDA PAR`a vermelerini söylüyoruz.

BÜTÜN SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HÜDA PAR`I TERCİH ETMESİNİ ÖNERİYORUM

HÜDA PAR Kayseri Milletvekili Adayı Zeynep Bozdaş, “24 Haziran günü bütün seçmenlerin sandığa gidip iradelerine sahip çıkması gerekir. İradesini gösterirken de kedisini temsil edeceğini istediği siyasi partiyi tercih edecektir. Bu noktada, HÜDA PAR, siyaset dilinde yapıcı eleştiriyi ve yapıcı çözümü sunuyor. Ülkede var olan siyasi, ekonomik sorunların yapıcı bir dille çözülebileceğine inanıyor. Türkiye`nin şu anda içinde bulunduğu durum, özellikle iç ve dış politika bu yapıcı alternatifi gerektiriyor. Bundan dolayı seçmenin bütün sorunların çözümü için HÜDA PAR`ı tercih etmesini öneriyorum.

HÜDA PAR Van Milletvekili Adayı Avukat Rasim Saygın, “Seçim çalışmalarımıza ilimizde yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu noktada halkımızdan ciddi anlamda ilgi ve alaka görüyoruz. Esnaflarımız ve gezdiğimiz evlerde, halkımız HÜDA PAR`a olan ihtiyacı dile getirip destek vereceklerini belirtiyorlar. Bizler de bu teveccühün sadece söz ve dua ile değil, fiili olarak da sandığa gidip bizi tercih etmelerini bekliyoruz. Geçmiş dönemde oylarının rengini belli etmeyenler bile biz ziyarete gider gitmez, daha talepte bulunmadan bize oy vereceklerini ifade edenleri gördük. Bu noktada aileler, aşiretler açıktan HÜDA PAR`a destek açıklamasında bulunuyorlar. Seçim sahasında bizim edindiğimiz izlenim esnaf ve ailelerin bizi tercih edeceği yönünde. Umudumuz ve duamız bu teveccühlerin sandığa yansımasıdır.”

HÜDA PAR Trabzon Milletvekili Adayı Fatma Çelik: “Trabzon Milletvekili adayı olarak yaptığım seçim çalışmalarında çok olumlu tepkiler aldım. Esnaf ziyaretlerinde ve halkla konuşmalarımızda gayet olumlu sonuçlar aldık. Trabzon halkımıza söylediğimizi yine söylemek istiyoruz; Seçim güvenliği ve sandıkların önemi çok fazladır, kutuplaştırmadan hakka uygun bir seçim olsun. Bütün partiler hakkını alsın. Halkımızın iradesi sandığa yansısın. HÜDA PAR milletvekili adayı olarak değerli Trabzon halkına her konuda sıkıntılarını meclise taşıyacağımıza ve bu sorunların çözümü için uğraşacağımıza bunun yanı sıra toplum olarak yozlaşan değerlerimizi tekrar eski haline getirmek için çalışacağımıza söz veriyoruz”

24 HAZİRAN

24 HÜDA PAR FARKI

HÜDA PAR`IN İKTİDARINDA;

  1. Siyasi çıkarlar uğruna toplum kutuplaştırılmayacak, bütünleştirici olunacak.
  2. İnsanlar düşüncelerini ifade etmekten korkmayacak.
  3. KHK`lar ile kurunun yanında yaşın yanmasına izin verilmeyecek.
  4. OHAL kalkacak. Güvenlik soruşturması ve her türlü istismara açık mülakat olmayacak. Liyakatli ise hakkına kavuşacak.
  5. Partizanlık yapılmayacak. İşe alma, ihale dağıtma ve yargıdaki “borsa”lara son verilecek.
  6. Vatandaş rüşvetsiz hizmet ve yönetimle tanışacak.
  7. Anadilde eğitim ana sütü gibi helaldir. Bu hak verilecek.
  8. Kürt meselesi eşit vatandaşlık ve adalet temelinde çözülecek.
  9. Çiftçiler hazine gibi korunacak, kullanacağı mazottan vergi alınmayacak.
  10. Devlet vergi toplamada şahin gibi olmayacak. Gerektiğinde negatif vergi uygulanacak.
  11. Uyuşturucu ve alkol ile etkin mücadele edilecek.
  12. Gençlere iş bulunacak. Diplomalı işsizliğe son verilecek.
  13. Kadına şiddet ve kadın istismarının önlenmesi için ciddi ve caydırıcı önlemler alınacak.
  14. Asgari ücret yükseltilerek “altın” fiyatına endeksli olarak sabitlenecek. Asgari ücretten vergi alınmayacak.
  15. Her evden en az bir sigortalı çalışan olacak. Dar gelirlilere ucuz ve vergisiz elektrik, doğalgaz ve su verilecek.
  16. Mevsimlik işçilere sosyal güvence verilecek. İşçi ölümlerini önleyici ciddi ve caydırıcı tedbirler alınacak.
  17. Emeğin sömürülmesine fırsat verilmeyecek, işçi ezdirilmeyecek, sermaye düşmanlığı da yapılmayacak.
  18. Faize dayalı sistem terk edilecek.
  19. Devletin itibarı vatandaşın refahındadır. Kamuda israf ve lüks bitecek.
  20. Halkın inancına aykırı kanun çıkarılmayacak. Farklı inanç grupları ve kültürler dışlanmayacak. Kimse ötekileştirilmeyecek.
  21. Siyonist terör rejimi ile ilişkiler kesilecek, devlet olarak tanınmasından vazgeçilecek.
  22. Zina yeniden suç sayılacak. Devlet gözetiminde fuhuş, devlet eliyle kumar yasaklanacak.
  23. Bedelli askerlik çözüm değil. Parası olan için değil herkes için çözüm; profesyonel orduya geçilmesidir. Zorunlu askerlik kaldırılacak.
  24. Yeni bir anayasa ihtiyacı ortadan kalkmamıştır. Yerli ve sivil bir anayasa yapılacak. Seçim barajı temsilde adalet için sıfıra indirilecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir