• DOLAR 32.504
  • EURO 34.768
  • ALTIN 2486.292
  • ...
SON DAKİKA
Batmanlılar Gök`ün mitingine davet edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimine sayılı günler kalırken adaylar seçim öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök de bu kapsamda bugün bir miting yapacak.

21 Haziran Perşembe günü 16 Mayıs Şehir Stadı önünde Aydın Gök'ün yapacağı mitinge Batman halkı, HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Kadın Kolları Başkanı Şükran Özdemir ile bayan ve erkelerden oluşan partililer tarafından dağıtılan broşürlerle davet edildi.

HÜDA PAR il teşkilatı, Gülistan Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı boyunca esnaf ve yoldan geçen halka mitinge ait el broşürleri dağıtarak mitinge davet etti.

Davetiye dağıtımı sonrası açıklamada bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, tüm Batmanlıları bugün yapılacak olan Aydın Gök'ün seçim mitingine davet etti.

Şahin, "HÜDA PAR il teşkilatı olarak halkımızı gezdik. Bağımsız aday Doktor Aydın Gök'ü desteklemek üzere halkımıza bugün ki miting için broşür verdik. Aydın Gök'ün mitingi bugün saat 17.30'da 16 Mayıs Şehir Stadı önünde olacak. HÜDA PAR olarak bağımsız aday Aydın Gök'ü destekliyoruz. Tüm Batmanlı hemşerilerimizi Sayın Aydın Gök'ün mitingine davet ediyoruz." dedi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir