• DOLAR 32.559
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2431.41
  • ...
BU MİLLETİN ADI MİLLET-İ İBRAHİM`DİR
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ZEKİ ARAS- DOĞRUHABER

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz,  partisinin Bingöl mitinginde konuştu. Türkiye`de yaşanan siyasi gelişmeler, ekonomik darboğaz, faiz, aile kurumunda yaşanan çözülme ve dağılma ve son olarak FETÖ soruşturmaları üzerinden yaşanan mağduriyet ile güvenlik soruşturmalarına değinen Yavuz, devletin bir dönem herkesi FETÖ'ye selam vermek zorunda bıraktığını söyledi. Yavuz, “Şimdi de ‘niye selam verdiniz, selam veren teröristtir yakalayın` diyerek cezalandırıyorsunuz. Allah'tan korkmuyor musunuz peki? Sen bu memleketin düzenini bozuyorsun haberin olsun. Bu memleketin sinir uçlarıyla oynuyorsun, bu memleketin kılcal damarlarını tahrip ediyorsun, yapamazsın bunu. Buna hakkın yok.” ifadelerini kullandı. İç ve dış gündemle ilgili hükümetin yanlış politikalarını eleştiren Yavuz, HÜDA PAR`ın çözüm önerilerine vurgu yaparak, halkın 24 Haziran milletvekili seçiminde kendilerini desteklemelerini istedi.

“AİLE KURUMU S.O.S VERİYOR”

Aile kurumunun S.O.S verdiğini ifade eden Yavuz, “Tehlike çanları çalıyor. İnsanlar artık birbirlerinden umduklarını bulamıyorlar. Oysaki toplumun temeli ailedir. Boşanma oranları hızla yükselmeye, evlenme oranları da düşmeye devam ediyor. Bingöllü Dindar kardeşlerimiz, fedakâr kardeşlerimiz, geleneklerine göreneklerine bağlı kardeşlerimiz! Siz de bu değişimi görüyorsunuz maalesef. Gençlerimizin durumuna bakın, gençlerimizin geleceklerine bakın. Çok fazla bir beklentileri yok gelecekten. Öyle mi? Çok tehlikeli. Anne ve babalarını 10 dakika dinlemeye tenezzül etmeyen, ancak müdahale edilmediği zaman bilgisayarın, internetin önünden 10 saat boyunca kalkmayan bir gençlik var. Bingöl'de de böyle, Yozgat'ta da böyle, İstanbul'da da böyle. Küresel Deccal yeryüzünün şeytanı 11, 12 bin kilometre öte taraftan bir bilgisayar tıklaması ile gençlerimize nasıl giymelerini gerektiğini talimat olarak veriyor, nasıl beslenmeleri gerektiğini talimat olarak veriyor ve nasıl düşünmeleri gerektiğini talimat olarak veriyor. Heeey Bingöllü kardeşlerim! Bunun sebebini biliyoruz. Biliyoruz, gençliğimiz gidiyor. Onun için basit şeylere takılmıyoruz. Şu binada evladımız var, yangın çıkmış. Yetişiyoruz, evlatlarımızı kurtarmanın derdindeyiz. Şeytanlar gençlerimizin elinden tutup onları deccalın sahte cennetine sürüklemeden önce onların elinden tutmak istiyoruz. Hem dünya hem de ahiret saadeti ile onlara gelecek vaat ediyoruz. Hedefimiz, evlatlarımızı, bu nesillerimizi ahlaksızlık yangınından, bu maneviyatsızlıktan,  şeytanın, Deccal'in onları sürüklemeye çalıştığı çukurdan kurtarmaya çalışıyoruz. Sonuçlarla uğraşarak biz meselelerimizi çözemeyiz.” dedi.

“BİR TİCARETHANEYE DÖNÜŞMÜŞ ADETA EĞİTİM KURUMLARI”

Eğitimin sorunlarına değinen Yavuz, “Eğitime bakın! Gençlerimizin eğitimi düzgün değil. Bir ticarethaneye dönüşmüş adeta eğitim kurumları. Yükseköğretimden ilköğretime kadar dünyanın sayılı üniversiteleri arasında neden Türkiye'den bir üniversite kolay kolay yer almıyor. 100 yıldan beridir hep sonuçlarla ulaşıldığı için değerli kardeşlerim.” ifadelerini kullandı.

Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama

“GELİN, BU SEFER HÜDA PAR DİYELİM”

HÜDA PAR için destek isteyen Yavuz şunları söyledi; “Bingöllü kardeşim! HDP ye oy veren kardeşim! AK Parti'ye oy veren kardeşim! Diğer partilere oy veren kardeşlerim! Bizi iyi dinleyin, bizi iyi tanıyın. Gelin, bu sefer HÜDA PAR diyelim, HÜDA PAR'ın vekillerini meclise gönderelim ki bu hakikatleri dile getirsin. Değerli kardeşlerim Şeyh Said Efendi'nin itirazı bunlaraydı, Bediüzzaman Said Nursi'nin itirazı bunlaraydı. Mehmet Akif Ersoy Mehmet Akif Ersoy`un itirazı da buna idi. Böyle bir sistemin kurulmasının nasıl facialara yol açacağını çok iyi biliyorlardı. Bakınız merhum Akif ne söylüyor; Allah ona rahmet etsin tehlikeye dikkat çekiyor ama dinlemediler onu:

Hani Milliyet'in İslam idi, kavmiyet ne?

Sarılıp, sımsıkı dursaydın ya milliyetine…

Arnavutluk ne demek… Var mı şeriatta yeri?

Küfr olur başka değil, kavmini sürmek ileri

Bunu benden duyunuz; ben ki evet Arnavut`um

Başka bir şey diyemem, işte perişan yurdum

En büyük düşmanıdır Ruhu Nebi, tefrikanın

Adı batsın onu İslam`a sokan kaltabanın

İşte bu kadar açık. Meselemiz budur. Mehmet Akif, ‘bunu böyle yaparsanız sonuçları vahim olur` dedi sürgün edildi. Biliyorsunuz. Bediüzzaman; ‘bunu böyle yaparsanız bu milleti birbirine bağlayan harç Aziz İslam`dır bunu ortadan kaldırırsanız Türk Kürd`e düşman olur. Bu harcı oradan kaldırmayın` dedi. Kaldırıp yerine laikliği, Türkçülüğü koydular. Ne oldu sonuçları görüyoruz…”

“BU MİLLETİN ADI İSLAM MİLLETİDİR”

Yavuz, “Değerli kardeşlerim! Yine bir hata yapılıyor, düzgün adımlar atıldı bunun sonuçlanmasını bekliyorduk. Ama maalesef aynı hata tekrar ediliyor. Deniliyor ki; ‘bu milletin adı Türk milletidir` Biz de diyoruz ki; yapmayın! Bu iktidar da diğer iktidarların düştüğü hataya düşmede ısrarcı olmasın. Bu milletin adı Türk milleti değildir, bu milletin adı Kürt milleti değildir, bu milletin adı Arap milleti değildir, bu milletin adı Zaza milleti değildir, bu milletin adı milleti İbrahim`dir, bu milletin adı İslam Milletidir. Bu coğrafyada Anadolu halkı yaşıyor. Ne olur ırkçılıkta ısrar etmeyin. Rabbimiz bize bir isim vermiş Kur'an'da. ‘Babanız İbrahim'in milletindensiniz` diyor. Ne olur Allah'ın koyduğu Bir ismin dışında bir isim arayışına girmeyelim, yanlış yapmayın. Bu millete vakit ve nakit kaybı yaşatmayın, can kaybı yaşatmayın. Diğerleri gibi siz de bu hataya düşmeyin. Onun için Bingöllü kardeşlerim! Hangi partiye oy verirseniz vermiş olun, bizi dinleyin. Bir de HÜDA PAR`a oy verin, HÜDA PAR`ı destekleyin ki bu Millet-i İbrahim`i Ankara'ya, meclise taşıyalım ve bu soruna son verelim inşallah.” ifadelerini kullandı.

Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama

“ÜRETİME DAYALI EKONOMİ MODELİ GETİRECEĞİZ”

“Faize bulaşmayan kaldı mı? Kalmadı değil mi? Maalesef kalmadı. Peki, faiz ne yapar? Bereketi ortadan kaldırır, her şey çok gibi görünüyor ama kimse halinden memnun değil.” diye konuşan Yavuz, “Herkes şikâyetçi. Kime dokunsan ağlıyor, ağlayacak. Allah öyle söylüyor; çünkü sen bu sebebi ortadan kaldırmazsan o sonucu ortaya çıkaracak. Deniz suyu gibi. Deniz suyunun yanındasın çok fazla, gani. Ama susuzluğunu gideremiyorsun. İşte faiz böyledir, faizli sistem böyledir. Her şey çok gibi görünür ama seni tatmin etmez, senin susuzluğunu gidermez. Sen Müslümansın, sen helal lokmayı yemek zorundasın, senin harcın böyle yoğrulmuş, senin harcını böyle yoğuran diyor ki: ‘Bunu yersen doyarsın, bu çok olanı yersen asla doymazsın, yedikçe acıkırsın` Biz de yedikçe acıkıyoruz. Biraz daha, biraz daha diyoruz. Biraz daha kazanmak için haksızlık yapıyoruz, zulmediyoruz, kan döküyoruz. Ne yapacağız bunun yerine? Üretime dayalı ekonomi modeli getireceğiz. Komşularımızla sınır ticareti içerisine gireceğiz. Devlet kademesine çöreklenmiş yolsuzluk, israf ve rüşvet çarkını Allah'ın izni ve iradesi ile ortadan kaldıracağız ve bu millete helal, vicdanının kabul edeceği, gönlüne oturacak şekilde güzel bir ekonomi modelini, helal bir ekonomi modelini hediye edeceğiz inşallah.” dedi.

Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama

“İNSANLARI KHK`LARLA, SUÇLU SUÇSUZ AYRIMI YAPMADAN ATAMAZSIN”

Yavuz, “15 Temmuz akşamı bu millete kastetmiş işbirlikçi, emperyalist, darbe girişimini sevk ve idare etmiş herkesi enseleyeceksin, yakalayacaksın, evet cezalandıracak. Ama onlara selam vermek zorunda bıraktığın o insanları KHK`larla, suçlu suçsuz ayrımı yapmadan atamazsın, güvenlik soruşturmaları ile insanları mağdur edemezsin. Güvenlik soruşturması deyince takılıyorum orada. Bir vatandaş işe girecek, güvenlik soruşturmasına tabi tutuluyor. Komediye bakın Allah aşkına! Bu millete bu kötülüğü yapmayın! Hem FETÖ ile mücadele ediyorum diyeceksiniz hem de bütün vatandaşlarımızı FETÖ tarafından hazırlanmış güvenlik ve istihbarat hafızasına göre değerlendireceksiniz. Bu kötülüğü bu millete yapmayın. Evet, eğer bu milletin evlatları en verimli çağlarında FETÖ'nün, Ergenekon'un hazırlamış olduğu güvenlik ve istihbarat hafızasından dolayı devlet kademelerine alınmıyorsa, başkanımızın da izah ettiği gibi eğer kadrolar mezata düşmüşse bunun borsası oluşmuşsa vallahi ters giden bir şeyler vardır. Sizin bir topluluğa olan öfkeniz sizi adaletsizliğe sürüklerse küfrana ve hüsrana uğrarsınız. HÜDA PAR dosttur. Uyarıyoruz, ikaz ediyoruz. Ey millet-i siyaset akrep var sırtınızda, ihbar ediyoruz. Biz dostuz ve bütün sorunların Ankara'da çözüleceğini biliyoruz. HÜDA PAR`lı kardeşlerimizi meclise taşıyın dememizin meselesi budur. Buraya gelip konuşan hiçbir siyasetçi bunlardan bahsetmez.” dedi.

Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama

“OY VER SENİN SESİNİ MECLİSE TAŞIYACAĞIZ İNŞALLAH”

Yavuz son olarak şunları söyledi; “Evet, hataları ve eksiklikleri dile getiriyoruz. Zulüm haline dönüşmüş güvenlik soruşturmaları, mülakat usulleri, KHK`larla suçlu suçsuz ayrımı yapmadan ve devletin bizzat kendisinin, herkesi selam vermek zorunda bıraktığı örgüte, selam verdiği için işten atılan insanların sesi nefesi olacağız. Biz, parti olarak bu karanlık şebekenin, bu ifsat şebekesinin üst düzeydekilerini, Amerika ile CIA ile dünyanın istihbarat örgütleriyle kirli ve ahlaksız ilişkiler içine girmiş üst kademeyi kastederek söylüyorum, bunların gadrine uğradık, zulmettiler, bizi zindanlara, cezaevlerine attılar. Ama biz Müslümanız, bizim bir kavme bir topluluğa olan öfkemiz asla bizi adaletsizliğe sürüklemeyecek. Sadece bu örgüte selam verdiği için güvenlik soruşturmasından geçirilmeyen, KKH kararıyla işten atılan, mülakat usulleriyle devre dışı bırakılan ey bütün kardeşlerimiz! Sizin sesiniz olacağız. Bu kardeşine destek ver, oy ver. Senin sesini meclise taşıyacağız İnşallah.”

Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama









Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama





Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama



Diyanetten öldürülen köpeğe ilişkin açıklama

Bu haberler de ilginizi çekebilir