• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 "Halkın HÜDA PAR`a teveccühü sandığa yansıyacaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'daki seçim çalışmaları kapsamında Mardin'in Midyat ilçesinde esnafı ve halkı ziyaret eden Mardin milletvekili adaylarından İsa Altunkaynak, halkın sıkıntılarını dinledi ve destek istedi.

İki gündür hemen hemen tüm Midyat esnafını ve köyleri ziyaret eden Altunkaynak'ı bazı esnaf çiçeklerle karşıladı.

Ekonomik, sosyal, kültürel ve ahlaki alanda büyük yenilikler getireceklerini belirten Altunkaynak, HÜDA PAR olarak her soruna bir çözüm yolu bulacaklarını ifade etti.

Özellikle gençlerden destek isteyen Altunkaynak, aday profillerinin en genç adaylardan oluştuğunu ifade etti.

Seçimden seçime değil her zaman halkın içerisinde esnafın yanında olacaklarını belirten Altunkaynak, ziyaretler sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"Amacımız huzurdur barıştır kardeşliktir"

Altunkaynak, açıklamasında esnafın büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Bugün Midyat'ta yüzlerce esnafımızı ziyaret ettik. Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor ki, halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Kararsız, küskün ve dargınların çok olduğunu müşahede ettik. Özellikle ekonomik yönden büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren vatandaşlarımız olmuştur. Bu vesileyle HÜDA PAR olarak bizleri tercih ettikleri takdirde en üst perdeden sorunlarıyla ilgileneceğimizi ifade ettik. Bizler seçilsek de seçilmesek de halkın içerisinde olacağımızı, ama seçildiğimiz halde en üst perdeden temsil edilmesi için azami gayreti göstereceğimize söz verdik. Esnafımızın bu yoğun ilgisinden dolayı minnettarız. Ziyaretlerimiz hafta boyunca Midyat merkez, mahalle ve köylerde devam edecek. Bu durumda halkımızın bizi yalnız bırakmayacağını umuyoruz. Temennimiz bu seçimin ülkemize, coğrafyamıza, Mardin ve Midyat'ımıza hayırlar getirmesini yüce Allah'tan (cellecelaluhu) temenni ediyoruz. Amacımız huzurdur, kardeşliktir, barıştır, kardeşliğin doruk noktalara ulaştırılmasıdır." (Süleyman Tunç-İLKHA)


























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir