• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
"Halkımız iktidar partisinden vaat değil icraat istiyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları, beraberlerindeki kalabalık bir heyet ile birlikte Ahlat ve Adilcevaz ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak, 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

Halkın ve esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan adaylar, gösterilen teveccühlerin sandığa yansıyacağını umut ettiklerini dile getirdiler.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayı Cengiz Karakaya, halkın iktidar partisinden vaat değil, icra makamında oldukları için artık icraata geçmelerini istediklerini vurguladı.

"Üretim olmayınca ilçeden göç yaşandığını belirtiyorlar"

Her yerde olduğu gibi Ahlat ve Adilcevaz ilçesinde de halkın yoğun teveccühüyle karşılaştıklarını aktaran Karakaya, "HÜDA PAR Bitlis adayları olarak bugün Adilcevaz ve Ahlat ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ettik. Genel olarak var olan şikâyetlerin aynısı burada da var. İşsizlikten yakınan esnaf istihdamın oluşmasını istiyor. Üretimin olmayışı nedeniyle ilçeden göç yaşandığını belirtiyorlar. Bu minvalde çalışmaların olmasını istiyorlar. Bize verecekleri destekle seçilmemiz halinde, bu sorunlara çözüm bulacağımızı söyledik. Adilcevaz, Ahlat ve tüm ilçelerimizde neler yapabileceğimizi belirttik. Yapacağımız hizmetleri burada yaşayan esnafla, halkla istişare ederek yapacağız." dedi.

"Hem iktidar hem de muhalefetten bir bıkkınlık var"

Halkın mevcut iktidar ve muhalefetten yakındıklarına dikkat çeken Karakaya, "Halkımız mevcut siyasilerden, verdikleri vaatlerden bıkmış artık. Özellikle halkımız iktidar partisinden vaat değil, icra makamında oldukları için artık icraata geçmelerini istiyor. 16 yıldır seçildikleri halde Adilcevaz ilçesine bir şey yapmadıklarını söylüyorlar. Kendimizde bunları yerinde gördük. Bu anlamda hem mevcut iktidar, hem de karşısındaki muhalefetten bir bıkkınlık var. İnşallah HÜDA PAR bu açığı kapatacaktır." diye konuştu.

Karakaya, hem mevcut hükümet, hem de muhalefete karşı olan bıkkınlık ve tepkilerin, HÜDA PAR lehine sandığa yansıyacağını umut ettiklerini ifade etti. (Şükrü Tontaş-İLKHA)
































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir