• DOLAR 32.581
  • EURO 34.747
  • ALTIN 2486.686
  • ...
Gaziantep'te damat dehşeti: Eşini ve eşinin anne-babasını öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde cinnet geçirdiği iddia edilen bir kişi, bir süredir ayrı yaşadığı ve boşanma aşamasındaki eşini, kayın validesini ve kayınpederini pompalı tüfekle öldürdü. Kayınbiraderini de yaralayan şahıs, bir yaşındaki kızını yanına alıp kayıplara karıştı.

Olay, Bahçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Eyyüp Yakar, boşanma aşamasında olduğu ve bugün de duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Yakar'dan telefon ile bir yaşındaki kızını istedi.

Eşi Yakar'ın olumsuz yanıt vermesi üzerine Eyyüp Yakar,  evdeki pompalı tüfeğini alarak eşinin kaldığı kayınpederi Bekir Köse'nin evine gitti. Burada eşi ile bir süre tartışan Yakar, pompalı tüfekle rastgele ateş açtı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Gülşen Yakar, Bekir ve Gülsüm Köse çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yunus Köse'nin (22) ise yaralandığı tespit edildi.

Yaralı Köse, ambulansla Nizip Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden Gülşen Yakar, Bekir ve Gülsüm Köse'nin cenazeleri olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Olayın ardından bir yaşındaki kızını alıp kayıplara karışan Eyyüp Yakar'ın ise yakalanması için çalışma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir