• DOLAR 32.566
  • EURO 34.69
  • ALTIN 2411.289
  • ...
"Size daha iyi hizmet sunabilmek için HÜDA PAR `a oy verin"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Van İl Başkanlığı tarafından Van Kalesi Piknik Alanı`nda düzenlenen bayramlaşma programı halk tarafından büyük ilgiyle gerçekleştirildi.

Programa, HÜDA PAR Van milletvekili adayları Rasim Saygın, Faruk Tasan, Selim Sivi, Ahmet Bağ, Mehmet Ekinci, Emre Aycan, Muzaffer Balıkçı ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, parti üye ve gönüllüleri ile halk katıldı.

Salavat, ilahi ve tekbirler eşliğinde bayramlaşan halk, bayramlaşma programında manevi bir atmosfer oluşturdu.

Bayramlaşma programında konuşan HÜDA PAR Van Milletvekili Adayı Rasim Saygın, bu tür etkinlikler vesilesi ile bayramların daha coşkulu geçeceğini belirtti.

Halkın HÜDA PAR`a ihtiyacı olduğuna söyleyen Saygın, “Yıllarca Kürt, Türk, Arap ve Çerkez kardeşlerimizin birliği ve beraberliği için değil, sürekli ayrıştırıcı içinde olan partiler, ülkenin huzurunu kaçırmaktadır. Bunun için 2012`de HÜDA PAR gibi bir parti kurma ihtiyacı duyduk. Biz bu partimizi kurarken sadece seçimden seçime çalışacak bir parti olmayacağımızı, her zaman halkımızın yanında olacağımızı, sıkıntılarını dinleyerek çözüm arayışı içinde olacağımızın sözünü verdik. Elhamdülillah kurulduğumuz günden beri kapı kapı, esnaf esnaf, ev ev gezerek halkımızın sıkıntılarını ve şikâyetlerini dinledik. Kiminin sıkıntısına çare olduk, kiminin sıkıntısını yüklendik, çözemediğimiz yerde basın yoluyla yetkili mercilere ilettik.” dedi.

“Size hayrı tavsiye edene mi, yoksa sizi değerlerinizden ayıran bir partiye mi oy vereceksiniz?”

Partilerinin kuruluşundan bugüne kadar hep halkın yanında olduğunu vurgulayan Saygın, “Bugün Van halkının sadece düşünüp onlar için hangi parti hayırlıysa ona oy vermelerini istiyorum. Her zaman halkının yanında olan, İslam`ı ölçü edinen ve her bir ferdi ibadet eden, siz Van halkına hayrı ve hakkı tavsiye eden, gerçek manada adaletle muamele eden bir parti mi, yoksa sizi değerlerinizden ayıran bir partiye mi oy vereceksiniz? Karar Van halkının. Eğer HÜDA PAR`ın yaptığı çalışmalarla oy hak ettiğini düşünüyorsanız gelin düşünce kalabalığından kurtulun ve size daha iyi bir hizmet sunabilmek için HÜDA PAR`a oy verin.” diye konuştu.

Van mitingine davet

Öte yandan gerçekleşecek olan HÜDA PAR mitingine Van halkını davet eden Saygın, şunları söyledi: “Son olarak değerli Vanlı kardeşlerim bugün saat 16.30`da Partimizin Genel Başkanı Mehmet Yavuz`un da katılacağı büyük Van mitingine hepinizi davet ediyorum. Van halkı misafirperverliğiyle bilinir, tanınır. Gelin misafirperverliğinizi Beşyol Meydanında yeniden gösterin, davetimize icabet edin.”

Program, Yusuf Türk`ün yaptığı duanın ardından sona erdi.(Yunus Tuğrul-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir