• DOLAR 32.527
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2429.704
  • ...
HÜDA PAR Ağrı milletvekili adaylarından köy ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan, Doğan Özmen, beraberlerindeki heyetle Hamur ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek, 24 Haziran'da gerçekleşecek seçimler için destek talebinde bulundular.

Ziyaretten memnun oldukları gözlenen köy sakinleri, her partileri denediklerini bu defada HÜDA PAR'a oy vermek istediklerini söylediler.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Şaban Gökhan, halkın HÜDA PAR'ı bağrına bastığını, bu durumunda kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gökhan, "Milletvekili adayları ve il yönetimi olarak, bugün Hamur ilçemize bağlı köyleri, Aladağ bölgesi olarak adlandırılan kısmı gezdik, ziyaret ettik. Köylülerimizle bayramlaşma programı gerçekleştirdik. Elhamdülillah ziyaretlerimiz bereketli, verimli geçti. Hamdolsun, halkımız HÜDA PAR'ı tanıyor, bağrına basmış. Halkın teveccühü, hoşgörüsü bizi çok memnun ediyor ve umutlarımızı daha da artırıyor." dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Gökhan, "Bu noktada bizler çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Biz bu memleketin çocuğuyuz. Bu halk bizi çok iyi biliyor ve tanıyor. Elimize bir yetki geçtiğinde en ufak yanlışımızda halk bizi bulur ve yanlışın hesabını sorar. Çünkü bu memlekette oturuyoruz, halkımızla hep iç içeyiz. Allah çalışmalarımızı bereketli kılsın." ifadelerini kullandı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir