• DOLAR 32.509
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2497.105
  • ...
"Vatandaşlarımız 5 dakika düşünsünler 5 yıl daha kaybetmesinler"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programından sonra seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, vatandaşların 5 dakika düşünmesini, 5 yıl daha kaybetmemesini istedi.

Halkı gerçek hizmetle buluşturmak için milletvekili adayı olduğunu ifade eden Gök, "Batman'ın, bölgemizin sorunlarını bilen ve bu memlekette büyümüş biri olarak Batman'a gerçek manada hizmet getirmek için milletvekili adayı oldum. Halkımızın haklı taleplerinin meclisteki en gür sesi, temsilcisi olmaya çalışacağım." dedi.  

"Batman sahipsizdir algısını kıracağım"

Milletvekili olması takdirde 'Batman sahipsizdir' algısını kıracağını vurgulayan Gök, "Allah'a (celle celaluh) hamdolsun, bizlere yönelik çok güzel bir teveccüh var. Bu teveccüh günden güne artıyor. Teveccühle beraber günden güne umutlarımızda artıyor. Biz vatandaşlarımıza, hemşerilerimize şunu söylüyoruz; 5 dakika düşünsünler, 5 yıl daha kaybetmesinler. Bugün için Batman'da 'Batman sahipsizdir' gibi bir algı oluşmuş durumda, biz de inşallah seçmenlerimiz bizi tercih ederlerse bu algıyı kıracağız. Mecliste Batman'ımızın sıkıntılarını, taleplerini sürekli gündeme getireceğiz. Batman mecliste konuşulur olacak." diye konuştu. 

"Biz bayramlara yüzyılladır hep buruk giriyoruz"

100 yıllardır İslam coğrafyasında bayramların hep buruk geçtiğini dile getiren Gök, "Ülkemizin, hatta İslam coğrafyasının çok büyük sıkıntılar içinde olduğunu, maddi ve manevi buhranlar içerisinde olduğunu biliyoruz. Biz bayramlara yüzyıllardır hep buruk giriyoruz. Çünkü İslam coğrafyası maalesef kan ve gözyaşı içerisindedir. İslam coğrafyasının önemli bir kısmı şu an zalimlerin, emperyalist güçlerin çizmeleri altında ve oluk oluk Müslüman kanı akıyor. Biz de hem İslami değerlerin savunulması, takipçisi olmak hem de bölge hassasiyetlerinin, sıkıntıların takipçisi olmak adına mecliste üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir