• DOLAR 32.359
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2291.653
  • ...
 "Birinci hedefimiz, Allah`a hizmettir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Ağrı il teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenledi.Programa, Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan, Doğan Özmen ve vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan milletvekili adayı Şaban Gökhan, mübarek bir iklimden geçtiklerini ve bunun üzerine bolca tefekkür edilmesi gerektiğini söyledi.

Gökhan, "Kardeşler bu cuma günü 2 bayramı bir arada idrak ettik. Hem mübarek cuma günü ve hemde Ramazan Bayramı olma hasebiyle, 2 bayramı bir arada idrak ettik. Mübarek bir iklimden geçtiğimiz süreçte bunları fırsat olarak değerlendirmemiz gerekir ve bunu hayatın bir bütününe yaymamız lazım." dedi.

Ölümün sıkça hatırlanması gerektiğini söyleyen Gökhan, "Ölüm bir nasihattir. Sıkça ölümü anmamız lazım. Karşılaşacağımız ölümden ders alan, hesap yapan müminler, Allah'ın izni ile hata yapmazlar. Nihayetinde geçmişte içimizde olup da bugün aramızda olmayan kardeşlerimiz var. Sevdiğimiz bazı insanlar hayatlarını kaybedip aramızdan göçtüler. Bunu düşünelim. Dünya bizi aldatmasın." diye konuştu.

"Bizim birinci hedefimiz, Allah'a, davasına, dinine hizmettir" diyen Gökhan, son olarak şunları söyledi: "Kardeşler olarak birbirimizi uyarmamız, birbirimizin hamisi olmamız lazım. Birçok fedakarlık  bizi bekliyor. Unutmayın ki, fedakârlarının hesabını tutanlar kahraman olamazlar. Bu vesile ile bayramınızı tebrik ediyor, Allah'ın bu bayramı hayırlara vesile kılmasını temenni ediyorum." (Ömer Adıgüzel-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir