• DOLAR 32.332
  • EURO 35.046
  • ALTIN 2285.146
  • ...
"İnsanları fıtrata dönmeye davet ediyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Muş milletvekili adayları, bayramlaşma programında  vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada vatandaşlara hitap eden HÜDA PAR Milletvekili Adayı Şirin Çağlayan HÜDA PAR'ın siyasi anlayışı ile insanlara İslam'ı götürdüğünü belirterek onları fıtrata dönmeye davet ettiklerini  ifade etti.

Lale Vadisi Parkı'nda gerçekleşen bayramlaşma programına, HÜDA PAR il ve ilçe başkanları, milletvekili adayları M. Şirin Çağlayan, Şefik Taştimur, Aydın Demir, Orhan Yavuz ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan milletvekili adayı M. Şirin Çağlayan, insanların kurtuluş reçetesinin HÜDA PAR olduğunu söyledi.

Yaptıkları ziyaretlerde vatandaşın ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Çağlayan, "HÜDA PAR'ın davasını ve misyonunu bütün insanlığa aktarmak üzere fert fert, ev ev çalışmalar yaparak bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu an yaptığımız çalışmalar ve ziyaretlerde köylerde, kasabalarda ve ilçelerde insanların HÜDA PAR'ı beklediğini görüyoruz. İnsanlar kirlenmiş olan dünyanın kirlerinden bıktı. Artık insanlar bir umut ışığı arıyor. Bir kurtuluş reçetesi arıyor. Bu insanların kurtuluşunun reçetesi HÜDA PAR'dadır." dedi.

"HÜDA PAR'ın siyasi anlayışı insanlara İslam'ı götürüyoruz"

İnsanların kirlenmiş siyasetten baktığını vurgulayan Çağlayan, "İnsanlar HÜDA PAR'ın misyonunu anlatan insanlarla karşılaştıklarında, 'Bizim beklediğimiz düşünce budur.'diyor. Bu dönemde bizim ve toplumun ihtiyacı olan insanlara İslam'ı götürmektir. Bugün bu siyasi arenada HÜDA PAR'ın siyasi anlayışı ile biz insanlara aslında İslam'ı götürüyoruz. İnsanları fıtrata dönmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Program, toplu bayramlaşmanın ardından son buldu. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir