• DOLAR 32.415
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2325.214
  • ...
Diyarbakır`da yarın bazı yollar kapanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'nun yapacağı miting nedeniyle Diyarbakır'da yarın bazı yolların kapanacağı bildirildi.

Açıklamada, "17 Haziran 2018 günü Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyet tarafından ilimize yapılacak olan ziyaret nedeniyle vatandaşlarımızın etkinliğin yapılacağı alana yakın yollarda giriş ve çıkışlarda mağdur olmaması adına etkinlik süresince trafiğe kapatılacak." denildi.

17 Haziran 2018 Pazar günü saat 07.00 ile etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollar şöyle:

o Akkoyunlu Caddesi'nde; Ofis Kavşak'tan kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi-Hintlibaba Caddesi'ni takiben Ali Emiri Caddesi'ne verilecektir.

o Mehmet Arif Ersoy Caddesi'nde; Sezai Karakoç Kavşağı'ndan kapanacaktır. Alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecektir.

o Cemiloğlu Caddesi'nde; Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne verilecektir.

o İstasyon Caddesi'nde; İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi'ne verilecektir.

o Kışla Caddesi'nde; İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacaktır. Alternatif olarak Ekinciler Caddesi Takiben Elâzığ Caddesi'ne verilecektir. (Emrah Deniz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir