• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Gaziantep'te bayramlaşma programı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te, her bayram "Gaziantep Bayramlaşıyor" sloganıyla düzenlenen bayramlaşma programı yoğun ilgi gördü. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yanı sıra devlet erkânının katıldığı bayramlaşma programı renkli görüntülere sahne oldu.

Ulu Camii'de kılınan Cuma namazının ardından düzenlenen bayramlaşma programında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, başta İslam âlemi olmak üzere Gazianteplilerin ve tüm Türkiye halkının Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Gaziantep Valiliğinin öncülüğünde düzenlenen bayramlaşma programına devlet erkânının yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programda vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Gül ve beraberindekiler, bir süre vatandaşlarla sohbet ettikten sonra kentte görev yapan gazetecilerle de bayramlaştılar.

Yaklaşık bir saat süren programa katılanlara kolonya ve şeker ikramı yapıldı. Bayramlaşmaya katılan çocuklara ise Gaziantep Valiliği tarafından elma şekeri ve oyuncak dağıtıldı.

Bayramlaşma programına, Bakan Gül'ün yanı sıra Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep milletvekilleri ve milletvekili adayları, siyasi partilerin temsilcileri, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, kurum, kuruluş, daire yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

















Bu haberler de ilginizi çekebilir