• DOLAR 32.509
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2419.611
  • ...
 "HÜDA PAR halkımızın partisidir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran'da yapılacak 27'nci dönem milletvekili seçimi hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Gaziantep'in Nizip ilçesinde seçim irtibat bürosu açtı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından başlayan programda HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Mehmet Ali Doyar, halka hitap etti.

HÜDA PAR'ın halkın partisi ve sesi olduğunu ifade eden Doyar, seçimden seçime dolaşan bir parti olmadıklarını halkla iç içe olduklarını söyledi.

Doyar, "HÜDA PAR bu halkımızın sesidir. HÜDA PAR bu halkımızın hamisi ve partisidir. Çünkü HÜDA PAR halkımızın inancıyla, değerleriyle, kültürüyle barışık olmayı bir yana bırakın bütün bunlara sahip çıkmak üzere kurulan bir partidir. Onun için diyoruz ki; halkımızın partisidir. HÜDA PAR halkımızın sesini daha gür çıkarmak ve onların sözcülüğünü, temsilciliğini yapabilmek için elinden gelen gayreti şu ana kadar gösterdiği gibi bundan sonrada inşallah her platformda göstermeye gayret edecektir." dedi.

"Halkımızla iç içeyiz"

HÜDA PAR'ın sürekli halk ile iç içe olduğunu belirten Doyar, "Ama burada benim sizden özel bir ricam var. Halkımız ile biz sürekli iç içeyiz, doğru seçimden seçime dolaşan bir parti değiliz, bu da doğrudur. Halkımızın sorunları, dertleri ile dertleniyoruz. Bunları çeşitli platformlarda dile getiriyoruz. Yetkililere iletiyoruz. Çözüm yolları üretmeye ve bunun çözümü için biz gayret sarf etmeye çalışıyoruz. Bunların hepsi de doğrudur. Ama bu insanlarımızın birçoğunun belki bundan haberi yoktur. Her biriniz mutlaka halkımızın şiddetle ihtiyaç duyduğu bu partiyi insanlarımıza ulaştıralım ki kendi partilerini tanısınlar. Kendi partilerini tanısınlar ki onlarda sahip çıksınlar. Halkımıza bu partinin nasıl bir parti olduğunu anlatalım. Bu partiyi tanıtalım, inancımız, yaklaşımımız, siyasi anlayışımız nedir? Bizler ne yapmak istiyoruz? Bunları mutlaka insanlarımıza anlatmak onları haberdar etmek bizim görevimizdir." diye konuştu.

"HÜDA PAR'ın mecliste olması gerekir"

24 Haziran'da yapılacak seçimin erken seçim değil baskın seçim olduğunu vurgulayan Doyar, şunları söyledi:

"Evet, bu seçim Ramazan ayına denk getirildi. Ben buna bir erken seçim demiyorum, baskın seçim diyorum. Bir baskın seçimi dayattılar. Varsın olsun. Ama biz gönüllü erleriz. Bu davanın neferleri, hür neferleridir. Gönüllü birliktelik ile çalışıyor ve gönüllü olarak biz hizmet ediyoruz. Bizim için Ramazan'dır, sıcaktır ve soğuktur şu ana kadar hiç fark etmediği gibi bundan sonrada fark etmeyecektir. Allah'ın izniyle bu parti günden güne büyüyecek, günden güne güçlenecek memleketin her tarafını saracak ve halkımız kendi partisine inşallah sahip çıkacak ve bu parti layık olduğu yere de gelecektir. Çünkü bu parti bu halkımızın hizmete, adalete ihtiyacı olduğunu çok iyi bilen sorunlarının, sıkıntılarının olduğunu bilen yakından müşahede eden, ama bunların derdini çekip bunlarla ilgilenmek isteyen bir partidir. Onun için bu partinin bu hizmeti yapabilmesi, halkımızın sesinin daha gür çıkmasını sağlaması için mecliste bulunması gerekir."

Konuşmanın ardından salâvat ve tekbirler eşliğinde seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Açılışın ardından seçim bürosunda tebrikler kabul edildi.

Seçim irtibat bürosunun açılışına HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Doyar, İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, ilçe başkanları, Gaziantep milletvekili adayları Mehmet Faik Doğan, Abdulkadir Çiçek, Mustafa Bozkurt, Mustafa Karakurt, Şengül Yıldırım ve partililer ile vatandaşlar katıldı. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir