• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
Silvan Kaymakamı Çelik`ten bayram mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toplumsal birlikteliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, her türlü yüce duygunun gönüllerde filizlendiği bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu ve sevincini yaşadıklarını belirten Çelik, bayramın bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Çelik, "Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu ve kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bayram günleri, sevme ve sevindirme günleridir. Bu sevinci ailemizle, dostlarımızla, komşularımızla, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesiz vatandaşlarımızla, huzurevindeki yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamanın birlik ve beraberlik duygularımızı artıracağına inanıyorum. Bu düşüncelerle Silvanlı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bugünlerin milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum." dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir