• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
 Mehmet Yavuz: ÜLKENİN HÜDA PAR`A İHTİYACI VAR
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ENES DURMAZ - İSTANBUL

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, yaklaşan seçim öncesi gazetemize özel değerlendirmelerde bulundu. Yavuz, yarın idrak edilecek Ramazan Bayramının İslam âlemi için ihtilafların son bulması, yokluk ve yoksunluktan kurtuluşa vesile olmasını dileyerek, “Âlem-i İslam`ın Ramazan Bayramı`nı tebrik ediyorum. Ayrıca bütün Müslümanları zulüm altındaki kardeşlerini unutmadan ve Ümmet`çe içinde bulunduğumuz bütün sıkıntılarımıza rağmen Aziz İslam`ın bir şiarı olan Ramazan Bayramı`nı ruh ve manasına uygun bir şekilde ihya ve idrak etmeye davet ediyorum.” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI SON SÜRAT DEVAM ETTİRİYORUZ

“24 Haziran yaklaştıkça partilerin çalışmaları da hız kazanıyor.” diye konuşan Yavuz, “Bu kapsamda HÜDA PAR olarak bizler de gerek ekranlarda gerek meydanlarda gerekse de vatandaşlarımızla doğrudan temas kurarak siyasi çalışmalarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Bu vesile ile bu seçimin milletimiz, memleketimiz ve İslam Âlemi için hayırlı sonuçlar getirmesini Yüce Rabbimizden diliyorum.” ifadelerini kullandı.

ÂLEM-İ İSLAM`IN RAMAZAN BAYRAMI`NI TEBRİK EDİYORUM

Yarınki ramazan bayramı dolayısıyla da İslam âleminin bayramını tebrik eden Yavuz, “Ayrıca yarın idrak edeceğimiz Mübarek Ramazan Bayramı`nın İslam Âlemi`nin zulümden, amansız ihtilaflardan, yokluk ve yoksunluktan kurtulma vesilesi olmasını Rahîm, Raûf ve Vedûd olan Rabbimizden niyaz ediyorum. Âlem-i İslam`ın Ramazan Bayramı`nı tebrik ediyorum. Ayrıca bütün Müslümanları zulüm altındaki kardeşlerini unutmadan ve Ümmet`çe içinde bulunduğumuz bütün sıkıntılarımıza rağmen Aziz İslam`ın bir şiarı olan Ramazan Bayramı`nı ruh ve manasına uygun bir şekilde ihya ve idrak etmeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

SİYASİ KAZANÇ UĞRUNA HER TÜRLÜ İLKE VE AHLAK MAALESEF AYAKLAR ALTINA ALINIYOR

Yavuz, “Türkiye`nin kirlenmiş politik geçmişinden kalma alışkanlıklar,  her seçim döneminde olduğu gibi bu dönem de maalesef etkili olmaya devam ediyor. Siyasi kazanç uğruna her türlü ilke ve ahlak maalesef ayaklar altına alınıyor. Yolsuzluk, rüşvet ve israf girdabına sürüklenen siyasi kişilikler, arkalarındaki oy potansiyelleri gerekçe gösterilerek liste başlarına alınmaya devam ediliyor. Şahsi veya ailevi ikbal ve siyasi çıkar kaygıları siyasette etkin ve baskın olmaya devam ediyor ve belirleyici oluyor. Bu, sadece iktidarla sınırlı değil, “Hükümet dünyanın en iyi işini dahi yapsa biz karşı çıkacağız!” diyen muhalefetin de ciddi bir açmazı ve handikapı maalesef. Bu tür kökünden sakat yanlış yaklaşımlar, iktidarda güç zehirlenmesi ve siyasi kibre sebebiyet verirken muhalefeti ise iyiliği takdir edememe ve felaket tellallığına soyunma gibi bir sonuca götürüyor.” dedi.

MİLLETİMİZİN VE MEMLEKETİMİZİN SELAMETİ SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA…

Millet ve memleket selametini her zaman öncelediklerini ifade eden Yavuz, “HÜDA PAR olarak bizler, bu kirlenmiş su ile asla abdest almama yönünde kararlı bir iradeye sahibiz. Teyemmüm alırız ama bu en az bir asırlık durgun, bulanık ve kirli suya bulaşmayız Allah`ın izni ile. Esasen altı yıllık geçmişimiz, bu tavrımızın da ispatı niteliğindedir. Milletimiz ve memleketimizin selameti söz konusu olduğunda ne matematiksel bir hesabın içine girdik ne de partimizin siyasi çıkarlarını göz önünde bulundurduk. 15 Temmuz emperyalist-işbirlikçi darbe girişimine karşı asil duruşumuz ve 16 Nisan referandumundaki net siyasi tavrımız, hiçbir tereddüde mahal bırakmayacak derecede açık ve seçiktir. Bundan hareketle Türkiye`nin HÜDA PAR`a ihtiyacı olduğunu söylüyor ve hem siyasete hem idare-i devlete bu erdemli ve ilkeli duruşun hâkim olması için halkımızdan siyasi destek talebinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE HÜDA PAR`I DİNLEMELİ

Siyasetten hiçbir maddi çıkar amaçlamadıklarını belirten Yavuz son olarak şunları söyledi; “Cengizhan`ın hayatını kurtardığı için “Dile benden ne dilersen!” sorusuna karşılık “Senden hiçbir şey istemiyorum, sadece beni ara ara dinlemeni istiyorum” diyen âlim ve bilge kişilik gibi bizler de siyaset ve özellikle de idare mekanizmasının ülkemiz ve Âlem-i İslam`ın selameti için ara ara bizi dinlemesi gerektiğini söylüyoruz. İdare mekanizması bizi dinlemiş olsa idi ne FETÖ ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edecek kadar palazlanacak, ne Suriye`de masum insanların kanı oluk oluk akacak ne de Çözüm Süreci denilen akıl tutulmasında binlerce insanımız hayatını kaybedecek ve şehirlerimiz harabeye dönüşecekti. Haramların gün geçtikçe yaygınlaştığı, günahların estetize edildiği, deccalin ‘sahte cennet` va`di ile gençlerimizin liberal-modernist yalan tuzaklarına kapıldığı; yolsuzluk, rüşvet ve kamudaki haddi hesabı olmayan israfın vakay-ı âdiyeden sayıldığı böyle bir zaman diliminde evet, Türkiye`nin HÜDA PAR`ı dinlemesi ve milletimizin HÜDA PAR` ın meclisteki temsiliyetini sağlaması zaruret halini almıştır. Siyasetten hiçbir çıkar ve maddi ikbal beklentisi olmayan, siyaseti ibadet bilinci ile yapan fedakâr HÜDA PAR kadroları omuzlarındaki bu ağır yükün varlığını bir an dahi unutmadan çalışmalarını çok daha ileri düzeye taşımalıdırlar!”

HÜDA PAR Genel Başkanı İş adamlarıyla buluştu

HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından önceki gece düzenlenen iftar programında iş adamları ve sivil topum kuruluşları ile bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen iftar programına büyük bir katılım olduğu gözlendi.  Ezanın okunmasıyla birlikte açılan iftarların ardından bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkanı Mehmet Yavuz, 15 Temmuz akşamı HÜDA PAR'a düşmanlıklarını ilan eden güçlerin siyasal ve iktisadi tasarımlarını reddettiklerini, anayasanın acilen değişmesi gerektiğini söyledi.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir