• DOLAR 32.594
  • EURO 34.816
  • ALTIN 2422.328
  • ...
 "Doğrunun, hakkın yanında durmakla mı oylar heba olacak?"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, partilerinin Çatalçeşme Mahallesinde düzenledikleri iftarda halk ile bir araya geldi.

İftar öncesinde bir konuşma yapan Milletvekili Adayı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR'ın bu memleketin bağrından çıkmış adeta bir güneş gibi memleketin dört bir tarafını aydınlatmaya devam ettiğini ifade etti.

Memleketin HÜDA PAR'ın kadrolarına, kimliğine ve siyasi anlayışına oldukça ihtiyaç duyduğunu belirten Şahin, "Biz bu ihtiyaca binaen kurulmuş bir parti olarak, inşallah diyoruz 24 Haziran seçimlerinde halkımızla güçlü bir şekilde buluşacağız. HÜDA PAR şunu ilan ediyor; 'Ey halkımız! Biliniz ki biz eğer sizden yetki alırsak hiçbir şekilde İslam'a aykırı hiçbir işin altına imza atmayacağız.' Çünkü HÜDA PAR olarak biz bir taraftan halkımızın refahı, huzuru ve kardeşliği için çalışırken bir taraftan da biz, Allah'a hesap veren bir kadro olarak yola çıkmışız." dedi.

"Halkımızın menfaatini her daim koruyacağız"

HÜDA PAR'ın ümmetin, insanlığın menfaatinin olduğu yerde asla şahsi çıkarları, parti çıkarlarını öncelemeyen bir anlayışa sahip olduğunu vurgulayan Şahin, "Dolayısıyla ümmetin çıkarlarının, insanlığın çıkarlarının olduğu yerde biz HÜDA PAR olarak diğer partilerden çok net bir fark ortaya koyarak ilan ediyoruz ki biz halkımızın menfaatini her daim koruyacağız. Doğruları destekledik, ama yanlışların da karşısında olduk. İşte biz HÜDA PAR olarak diyoruz ki inşallah bu söylemimizi, sizden alacağımız güçlü destek ile oy ile daha da yüceltelim ve güç kazandıralım." ifadelerini kullandı.

"Bize güç verin yanlışların karşısında duralım"

Son dönemlerde yapılan yanlışlıkların çoğaldığını belirten Şahin, "Bakınız adalet konusunda halkın vicdanı alabildiğince rencide olmuştur. Mülakat sistemi, keyfiliğe dönüşmüştür. Bugün makamlara getirilen insanlar liyakatsiz insanlardır. Eğitim ve ahlak dibe vurmuştur. Bakın bu mahalle sakinleri olarak özellikle çok daha acı tecrübeler yaşıyoruz. Uyuşturucu kullanım yaşı ilkokul seviyelerine inmiş. İşte biz HÜDA PAR olarak diyoruz ki gelin siz bize güç verin, el verin inşallah biz bu yanlışlıklara karşı cesur bir şekilde dik duralım ve memleketimizin, halkımızın hayrına olabilecek işlere imza atalım." diye konuştu.

Son olarak yapılan kirli propagandalara da değinen Şahin şunları söyledi: "Diyorlar ki oylarınız heba olacak. Şimdi size soruyorum, doğrunun yanında, hakkın yanında durmakla mı oylar heba olacak? Yalana, hırsızlığa, arsızlığa başvuran insanlara destek verilecek de oyunuz yerini mi bulacak? Asla bu hilelere halkımız kanmayacaktır inşallah."(Emrullah Yıldız-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir