• DOLAR 32.518
  • EURO 34.603
  • ALTIN 2492.637
  • ...
Dört çocuğuyla parkta kalıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman Sümerevler Mahallesi cengiz Topel Parkında 5 gündür 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen Fatma Çelebi isimli kadın, çocukları ile birlikte sokakta kaldığını ve kendisine uzatılacak bir yardım eli beklediğini söyledi.

Kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından sokağa atıldığını iddia eden Çelebi, başından geçenleri şöyle ifade etti:

"Evimin içinde sürekli şiddetli geçimsizliğim vardı. Eşim ile her tartışmamız da eşim beni sokağa atıyordu. Kendime ayrı bir ev tuttum ayrıldım. Devletin bana yaptığı yardımlar yetersiz geldi. Çocuklarıma bakamayacak hale geldim. Ev kiraları çok yüksek olduğu için ev kiralayacak durumda da değilim. Allah rızası için bana yardım edecek hayırseverlerin yardımını bekliyorum. 5 gündür buradayım. Sokak ortasında yağmurun altında çoluk çocuğum ile perişan durumdayım. Benim ile birlikte 4 çocuğum var onlarda okula gidiyor. Elektrik ve su faturalarımı ödeyecek durumda değilim. Hasta olduğum için çalışamıyorum." İfadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir