• DOLAR 32.494
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2429.988
  • ...
"Halkımızın HÜDA PAR`a büyük bir teveccühü var"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını hız kesmeden sürdüren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, kent merkezindeki Balıklı Meydanı'nda stand açtı. HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı tarafından açılan stantta halka, parti hakkında geniş bilgi veriliyor.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği standı ziyaret eden HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, yaptığı açıklamada, açtıkları stantlarla ulaşabildikleri kadar insana ulaşmayı hedefleyerek partileri hakkında bilgilendirmek istediklerini söyledi.

Türkiye'de birçok alanda olduğu gibi hazine yardımı konusunda da adaletsizlik olduğunu belirten Erat, "Ülkenin yarısından fazlasında teşkilat oluşturuyorsunuz. Tüm kongrelerinizi yapıyorsunuz. Türkiye'de seçime girecek 8 partinin arasına giriyorsunuz, fakat hazineden tek kuruş bile yardım alamadan çalışmalarınızı yürütmeye çalışıyorsunuz. Bu büyük bir adaletsizlik diye düşünüyorum. Gerçekten kıt imkânlarla çalışmalarımızı yürütmeye çalışıyoruz." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında her alanda halka ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Erat, "Allah'a (Celle Celaluhu) hamd olsun şu anda özellikle arkadaşlarımız halkın içerisinde nüfus ederek, gece ve gündüz demeden, iftar sofraları düzenleyerek yani her alanda, her şekilde ve her yöntemde halka ulaşmaya çalışıyoruz. Allah'a hamd olsun ciddi anlamda halkımızın teveccühü var. Teveccühler, dediğim gibi beklentimizin çok üstündedir. Gaziantep halkı inşallah HÜDA PAR'ı seçer." ifadelerini kullandı.

Erat, kentte bulunan tüm mahallelerdeki esnafları seçim öncesinde olduğu gibi seçim sürecinde de ziyaret etmeye çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

"HÜDA PAR olarak bizler esnaf ziyaretlerimizi seçimden öncede yapıyorduk. Seçim döneminde de yapıyoruz. Allah (Celle Celaluhu) nasip ederse biz bu ziyaretlerimizi seçimden sonrada yapmaya devam edeceğiz. Biz sadece seçimden seçime esnaf ile ilgilenmeyi doğru bulmuyoruz. Halkımıza vaatlerde bulunup seçimden sonra ise sırtını dönüp gitmeyi doğru bulmuyoruz. O yüzden biz zaten sahadaydık ve Allah'a hamd olsun sahalarda olmaya devam edeceğiz. Elbette esnaflarımızda bizden çok memnunlar. Seçimden önce onları ziyaret ettiğimiz için bizi tanıyorlar ve bu konuda memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ziyaretlerimiz bu şekilde devam ediyor."

Açtıkları seçim standına halkın büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Erat, "Balıklı Parkı'nda seçim standımızı açtık. Birkaç günden beri biz burada halka partimizi tanıtmaya çalışıyoruz. Genç kardeşlerimiz burada broşürler dağıtıyorlar. Partimizi iyi bir şekilde tanıtmaya çalışıyorlar. Gerçekten halkın ilgisi çok büyük..." şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir