• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
"Diyarbakırlı kardeşlerimizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçildiği takdirde Diyarbakırlıları en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağını ifade etti.

Yapıcıoğlu'nun merkez Bağlar ilçesi Barış Caddesi üzerindeki seçim lokalinin açılışı miting havasında geçti.

Seçim lokali önünde toplanan gençler, açılıştan önce seçim marşı eşliğinde halay çektiler.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa katılan vatandaşlara hitap eden Yapıcıoğlu, katılımcıların sayısının çokluğuna atfen lokalin açılışının miting havasında geçtiğini söyledi.

Yapıcıoğlu, "İnşallah biz halkımızı kula kulluktan kurtaracağız, gerçek özgürlüğü tattıracağız. Bu heyecanımızı, bu kararlılığımızı devam ettirip 24 Haziran günü bu çalışmalarımızın semerelerini, meyvelerini toplayacağız. Siz değerli halkımıza, bu aziz millete hizmet etme şerefini bahşetsin inşallah. Eğer Rabbim bu lütufta bulunur, siz kardeşlerimizin bu teveccühü meyvelerini verir ve nasip olur da gidersek Allah'ın izniyle sizleri, Diyarbakırlı kardeşlerimizi en iyi şekilde, en layıkıyla temsil etme gayreti içinde olacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri yardımsız bırakmasın, sizlerin yaptıklarını da kendi rızası için kabul etsin. Siz oyunuzu Yapıcıoğlu'na verdiğinizde pişman olmayacaksınız. Allah pişmanlık vermesin." dedi.

Konuşmanın ardından tezahüratlar eşliğinde seçim lokalinin önüne gelen Yapıcıoğlu, burada tekbirler ve salavatlar eşliğinde kurdeleyi besmele ile keserek, açılışı gerçekleştirdi.

Seçim lokalinin içinde bir süre oturan Yapıcıoğlu, vatandaşlarla çay içerek, sohbet etti. Yapıcıoğlu, açılışına katılan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi, yoğun katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti. (Ramazan Casuk - İLKHA)
























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir