• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Motosikletle kapkaççılık yapan şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te sokakta arkadaşlarıyla sohbet eden bir gencin elindeki cep telefonunu çalan motosikletli kapkaççılardan biri yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, geçtiğimiz 4 Haziran'da Şehitkamil ilçesi Düğmeci Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, ismi öğrenilemeyen bir genç, arkadaşlarıyla sokakta sohbet ederken yanına motosikletli 2 kişi yaklaştı. Motosikletin arkasında oturan şahıs gencin elindeki cep telefonunu alarak motosikletli arkadaşı ile birlikte kaçtı.

Gençlerin arkasından koştuğu motosiklet, ara sokaklarda gözden kayboldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşan polis, cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalan kişinin A.C.K. olduğunu belirledi.

Polis tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından ise adliyeye sevk edilen A.C.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, A.C.K.'nin motosikletle yaklaştığı gencin elindeki cep telefonunu aldığı, gençlerin ise arkasından koştuğu görülüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir