• DOLAR 32.588
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2498.91
  • ...
Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te Ramazan Bayramı öncesi Şahinbey Belediyesi tarafından yetim ve ihtiyaç sahibi 6 bin 45 aileye gıda, giyim ve et yardımı yapıldı.

Ramazan ayı boyunca Şahinbey Belediyesi Sosyal Marketi'nden 6 bin 45 yetim ve ihtiyaç sahibi aile faydalanırken, yetim ve yardıma muhtaç aileler gıda ve kıyafet ihtiyaçlarını da karşıladılar.

Belediyenin sosyal yardım işler müdürlüğüne kayıtlı aileler, markete gelerek çocukları için bayramlık elbise ve çeşitli gıdaları aldılar. Belediye, Ramazan ayı boyunca 15 bin gıda paketi dağıtımı gerçekleştirerek vatandaşın yanında olurken, bayram öncesinde 12 bin 90 ton et dağıtımı yaparak ailelerin yüzünü güldürdü.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayram'ı öncesinde vatandaşların yanında olarak, onlara sosyal market üzerinden destek verdiklerini söyledi.

Şehreküstü Konakları ve Şıh Meydanı'nda her yıl 145 bin kişiyle iftarda bir araya geldiklerini belirten Tahmazoğlu, geleneksel olarak kurulan iftar sofrasında 2009 yılından bu yana 765 bin 850 kişiyi ağırladıklarını bildirdi.

Tahmazoğlu, "Bu sosyal marketimizde toplamda 6 bin 45 aile faydalanıyor. Bu sosyal marketimizde ve diğer marketlerde bütün ürünler bulunuyor. Ramazan Bayramı öncesinde de vatandaşlarımız marketimize gelerek çocuklarının ve evlerinin bayramlık ihtiyacını karşıladılar. Onların bu mutluluğu bizlerin mutluluğu oluyor." dedi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir