• DOLAR 32.603
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2493.706
  • ...
HÜDA PAR`dan Nusaybin esnafına ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Mardin Milletvekili Adayı Mecvel Tasmanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Nusaybin'de çarşı merkezindeki esnafını ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İlçe esnafının sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaşan Tasmanoğlu ve beraberindeki heyet destek talebinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin Milletvekili Adayı Tasmanoğlu, esnafın sorunlarını bire bir dinleyerek, var olan sorunları öğrenme ve gündeme getirmek amacıyla esnaf ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Tasmanoğlu, "HÜDA PAR olarak; Türkiye'nin 79 ilinde parti logomuzla ve 2 ilde bağımsız adayları destekleyerek seçime giriyoruz. Çalışmalarımız bütün ilerde devam etmektedir. Bizde diğer arkadaşlar gibi seçim çalışmaları kapsamında esnafımızın sorunlarını bire bir dinleyerek var olan sorunları öğrenme ve gündeme getirmek amacıyla esnaf ziyaretinde bulunduk. Ayrıca seçim vaatlerimizi gösteren broşürlerimizi dağıtıp kendilerinden destek talebinde bulunduk. Çok olumlu bir ziyaret oldu. Halkımızın gösterdiği teveccüh ve nazik davranışı bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Sizin vasıtanızla da bir kez daha Nusaybin esnafımıza ve halkımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyarette Tasmanoğlu'na; HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan, Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağırman ve partililer de eşlik etti. (Cihat Şayık -İLKHA)






























 

Bu haberler de ilginizi çekebilir