• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Camileri kapattı işgalcinin kucağına koştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslam düşmanı tavırları ile bilinen Avusturya`nın ırkçı Başbakanı Sebastian Kurz, camileri kapatma ve Türkiyeli İmamları sınırdaşı etme kararı ile Türkiye`nin tepkisini üzerine çekmişti. Daha önce de ırkçı ve İslam düşmanı söylemlerde bulunan Kurz`a Cumhurbaşkanı Erdoğan sert yanıt vermiş 

Türklerin yoğunlukla yaşadığı Avusturya'da camileri kapatıp imamları sınır dışı etme kararı alan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Kudüs`te Yahudilerin ağlama, Müslümanların ise Burak Duvarı dediği yerde objektiflere poz verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sert bir şekilde tepki gösterdiği karardan sonra Sebastian Kurz İsrail'i ziyaret etti. Kurz'un ilk durağı Kudüs'teki Burak (Ağlama) Duvarı oldu. Burada objektiflere poz veren Kurz, işgalci israil Başbakanı Binyamin Netanyahu ile de ikili görüşme gerçekleştirdi.

Batı`da İslam düşmanlığı ile şöhret kazanan Kurz gibi siyasetçiler ilginç bir şekilde kinlerini Müslümanlıklara kustuktan ya da Müslümanların hak ve hukuklarını kısıtladıktan sonra ağlama duvara koşuyor.

Kurz`un bu ziyareti Müslümanlara yönelik Batı`daki kısıtlamaların ve faşizan tavırların arkasında israil lobisinin olabileceği yorumlarını doğurdu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir