• DOLAR 32.504
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2490.964
  • ...
Yetim çocuklara bayram hediyesi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi tarafından ilçedeki 320 yetim çocuğa bayram öncesi her bir çocuğa 100 TL değerinde giyim çeki hediye edildi.

Giyim çeklerini çocuklara takdim eden Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, çocukların bayrama sevinerek girmeleri için geçen yıldan bu yana böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Dün gece Kadir Gecesi'ni idrak ettiklerini hatırlatan Odabaş, şöyle devam etti:

"İnşallah önümüzdeki cuma günüde Ramazan Bayramı'nı idrak edeceğiz. Geçtiğimiz sene buraya Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirmemizden sonra başlattığımız bir uygulama bu. Bilindiği üzere Ramazan ayının 15'i Yetimler Günü olarak idrak edilir. Bizde Ramazan'ın 15'inde bu etkinliği yapmak istedik ancak ben yetim çocukların başının okşamasının ne kadar önemli olduğunu bildiğim için Ramazan Bayramı'ndan önce onların hediyelerini vermek istedim. Buraya geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Kızıltepe'deki yetim çocukların sahibi Kızıltepe Belediyesidir, devlettir. Hepsinin gözlerinden öpüyorum. Onları çok seviyoruz onlar bizim evlatlarımız. Bayram hediyesiyle umarız onları sevindiririz onların bayram sevincine bir katkı sağlarız."

Aileler ve çocuklar ise Kaymakam Odabaş'a teşekkür ettiler. (Mehmet Aslan-İLKHA)  






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir